Dvimečio paieškos: 24 valandas praleido miškuose | Diena.lt

DVIMEČIO PAIEŠKOS: 24 VALANDAS PRALEIDO MIŠKUOSE

  • 2

Rumunijos miškuose – vaiko dingimo drama. Dvimetis prapuolė prie Tudros kaimo. Itin miškingoje Rumunijos Šiaurės Rytinėje dalyje.

Tarnybas ant kojų dar popietę sukėlė močiutė, pastebėjusi, kad anūkas dingo. Moteris su anūku svečiavosi pas pažįstamą, o vaikui kažkaip pavyko pralįsti pro vartus į gatvę.

„Kai išėjau visur jo puoliau ieškoti. Jis buvo dingęs“, – kalbėjo vaiko močiutė Maria Radu.

Dingusiojo ieškojo per 300 žmonių. Kelių apskričių pareigūnai, vietiniai, žmonės iš aplinkinių kaimų, pasitelkti pėdsekiai šunys, į orą pakelti ir sraigtasparniai, dronai su termovizoriumi.

Berniuko mama ir tėvas, kilęs iš Indijos, ryte iškart grįžo į šalį iš Jungtinės Karalystės, kur abu uždarbiauja. Anūką nuo mažens buvo patikėję močiutei.

„Tikėkimės, kad jam viskas gerai, kad rasime jį gyvą ir sveiką“, – pro ašaras kalbėjo vaiko mama.

„Dievas man jį davė, tikiuosi, kad Dievas jį man ir sugrąžins“, – sakė berniuko tėvas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Dviejų metų berniukas rastas gyvas po 24 valandų klajonių. Jį rado už kelių kilometrų nuo ten, kur jį užfiksavo miškų urėdijos kameros. Vaikas glaudėsi vienuolyno pašonėje – prie medžio. Jį pastebėjęs patrulis iškart iškvietė greitąją pagalbą. Pasak paramedikų, vaikas buvo šlapiais drabužiais, išsigandęs, drebėjo dėl lengvos hipotermijos. Vaikas išvežtas į ligoninę, o ten jo būklę įvertins gydytojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

> Vatnykas

Čia tu gerai pavarei. Labai juokinga. DBLBL

Vatnykas tipiškas

O aš maniau, gal Putinas jį suėdė ? Pasirodo, klydau...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS