Filmo verta istorija: norėdama suvaidinti mirtį, moteris nužudė į save panašią auką | Diena.lt

FILMO VERTA ISTORIJA: NORĖDAMA SUVAIDINTI MIRTĮ, MOTERIS NUŽUDĖ Į SAVE PANAŠIĄ AUKĄ

  • 3

Filmo verta istorija iš Vokietijos. Moteris su bendrininku nužudė auką, kurią kruopščiai atsirinko. Nužudytoji buvo labai panaši į kaltinamąją. Policija įtaria, kad pasinaudodama aukos panašumu vokietė norėjo suvaidinti savo pačios mirtį, kad šeima manytų, jog ji negyva.

Tėvas žvelgė, kaip į teismo salę atvedami įtariami jo dukters žudikai. Tik po pusantrų metų tyrimo prasidėjo milžiniškas teismo procesas. Istorija iš tiesų primena filmo scenarijų. 2022-ųjų vasarą kiti tėvai desperatiškai ieškojo savo dukters ir Ingolštato mieste mašinoje rado kruviną moterį, panašią į ją.

„Po 24 valandų turėjome jiems pranešti, kad jų dukra iš tiesų gyva, bet suimta policijos“, – sakė policijos atstovas spaudai Andreas Eichele.

Kaip paaiškėjo, rastas lavonas – kitos merginos, kurios išvaizda labai panaši. Įtariama, kad moteris merginą su bendrininku nužudė būtent dėl panašumo į ją. Vokietė esą norėjo pasislėpti nuo šeimos po nesutarimų su ja, todėl nužudė savo antrininkę, kad suvaidintų savo pačios mirtį.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Policija tikina suseksi visą nusikaltimo grandinę: esą auką bendrininkai įviliojo į spąstus per „Instagram“ socialinį tinklą, tariamai žadėdami jai grožio procedūras. Kartu keliaudami į tariamą grožio saloną, jie sustojo miškingoje vietovėje. Ten moteris ir buvo nužudyta. Per 28 teismo proceso dienas planuojama apklausti daugiau kaip 100 liudytojų ir 11 ekspertų.

„Byloje daugybė medžiagos, net iki vakar dienos gavome bylų, kurių apskritai negalėjome perskaityti“, – kalbėjo advokatas Alexander'is Betz'as.

Tiesa, kad mergina žudikų taikiniu tapo vien dėl to, jog panaši į kaltinamąją, taip spėja policijos pareigūnai. Prokurorai apie nusikaltimą, panašu, turi savo nuomonę, tačiau kol kas jos neatskleidžia.

„Prokuratūra neatskleidė jokių tyrimo rezultatų. Manome, kad šis kaltinimas neatitinka tikrovės“, – teigė  prokurorė Veronika Grieser.

Taigi nužudytos merginos tėvui dar reikės palaukti, kol paaiškės, kodėl ji tapo nusikaltimo auka ir ar iš tiesų istorija tokia, kokias rodo kriminaliniuose filmuose.

Gairės: vokietija, moteris, imitavo savo savižudybę, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tas filmas seniai pastatytas

Vadinasi "Freido Metodas" Pagrindinį vaidmenį Ochlobystinas.Vienojje iš serijų nusikaltėlė net tokią pat tatuiruotę padaro savo būsimai aukai. Kad nekiltų abejonių kas žuvo..

Blaivininkui

Isgerk truputi, gal tapsi protingesnis.

BLAIVININKAS

Prisišampanavo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS