Floridoje policijos pareigūnai nukovė į juos ugnį atidengusį vyrą | Diena.lt

FLORIDOJE POLICIJOS PAREIGŪNAI NUKOVĖ Į JUOS UGNĮ ATIDENGUSĮ VYRĄ

  • 3

Floridoje policija nušovė įtariamąjį, atidengusį ugnį į pareigūnus, kurie įtariamajam pateikė suėmimo orderį, pranešė pareigūnai.

Deitonos Bičo policijos viršininkas Craigas Capri (Kreigas Kapris) pranešė, kad vienas pareigūnas gavo kulką į krūtinę, tačiau nuo žūties jį išgelbėjo neperšaunama liemenė. Tikimasi, kad pareigūnas netrukus pasveiks.

Dar vienas pareigūnas susižeidė galvą, kai susišaudymo metu pargriuvo.

Įtariamasis – 44 metų Michaelas Harris (Maiklas Haris) – buvo ieškomas dėl šio mėnesio pradžioje įvykusio šaudymo, susijusio su viena moterimi.

Spaudos konferencijoje žurnalistams C. Capri pareiškė apgailestaujantis, kad policija nukovė įtariamąjį, tačiau pažymėjo, kad tokią situaciją „padiktavo pats įtariamasis“.

„Įtariamasis pirmas pradėjo šaudyti į pareigūnus, o mes gynėmės. Aš galiu pasakyti: jei išsitrauksite ginklą, kad nušautumėte policijos pareigūną, jūs žūsite. Viskas paprasta“, – pažymėjo policijos vadas.

Floridos teisėsaugos departamentas pradėjo incidento tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Algis

Zurnalistu neprofesionalumas bado akis. Ar jie vidurine baige?

Otkryt ogon

Kodėl atidengti ar uždengti ugnį, atidengti galima puodo dangtį, kodėl rusiškai kalbate - otkryt ogon, kodėl nepasakyti nukovė į jį šaudžiusį, ar pradėjusį šaudyti vyrą. Gėda.

Aha

"atidengusi ugnį" arba "Daitonos Bičo" Kas jums žurnalistai, neišsipagiriojat?????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS