Gelbėtojai: Gazos Ruože per Izraelio smūgį žuvo 76 vienos šeimos nariai | Diena.lt

GELBĖTOJAI: GAZOS RUOŽE PER IZRAELIO SMŪGĮ ŽUVO 76 VIENOS ŠEIMOS NARIAI

  • 35

Gazos Ruože per Izraelio aviacijos smūgį žuvo 76 vienos išplėstinės šeimos nariai, šeštadienį pranešė gelbėtojai.

Penktadienio smūgio pastatui Gazos mieste aukų skaičius yra tarp didžiausių per spalio 7 dieną kilusį Izraelio ir palestiniečių islamistų organizacijos „Hamas“ karą, sakė Gazos Ruožo civilinės gynybos departamento atstovas Mahmoudas Bassalas (Mahmudas Basalas).

Jis pateikė dalies žuvusių išplėstinės al Mughrabi (Mugrabių) šeimos narių pavardes ir sakė, kad tarp aukų yra moterų ir vaikų.

Tarp žuvusiųjų yra ilgametis Jungtinių Tautų vystymosi programos (UNDP) darbuotojas Issamas al Mughrabi (Isamas Mugrabis), jo žmona ir penki vaikai.

JT generalinis sekretorius Antonio Guterresas (Antoniju Guterišas) penktadienį dar kartą įspėjo, kad niekur Gazos Ruože nebėra saugu ir kad Izraelio puolimas sudaro didžiules kliūtis humanitarinei pagalbai.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

tai

Šventvagystė- Vakarų "civilizuotas" pasaulis švenčia Kūčias, meldžiasi gražiais žodžiais , valgo sočią vakarienę , kalba apie humanizmą...., o tuo metu Palestinoje žudomi žmonės, sužeistieji miršta negavę pagalbos, ligoniai miršta negavę gurkšnio vandens, krūvos lavonų. Švęskite, švęskite ...savo nuodėmę.

manau

Klausimą "kieno Krymas" laikas keisti į klausimą "kieno Golano aukštumos".

>

> ir tam idiotui "oi b-b-t". Civilizuotiems žmonėms sąvoka šeima kiek platesnė nei šeima iš dviejų "tėčių", palestiniečiams tai gerbiami senoliai, jų vaikai, vaikų vaikai - giminė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS