Gubernatorius: Belgorodo srityje dėl dronų nuolaužų žuvo trys žmonės, įskaitant vaiką | Diena.lt

GUBERNATORIUS: BELGORODO SRITYJE DĖL DRONŲ NUOLAUŽŲ ŽUVO TRYS ŽMONĖS, ĮSKAITANT VAIKĄ

  • 0

Virš Rusijos Belgorodo regiono, besiribojančio su Ukraina, sunaikinto drono nuolaužos nukrito ant namų ir pražudė tris žmones, įskaitant mažą vaiką, ketvirtadienį pranešė regiono gubernatorius.

Viačeslavas Gladkovas nurodė, kad prie Belgorodo priartėjusį droną numušė oro gynybos sistema, o jo nuolaužos apgadino kelis namus.

„Svarbiausia, kad žuvo trys žmonės, vienas iš jų – mažas vaikas“, – teigė jis socialiniame tinkle „Telegram“ ir paviešino nuotraukas, kuriose už raudonos ir baltos policijos juostos matyti griuvėsių krūva virtęs namas.

Kiek anksčiau jis nurodė, kad griuvėsiuose buvo rasti vyro ir moters kūnai, o dar vienas vyras ir moteris per incidentą patyrė sužalojimų ir buvo nuvežti į ligoninę.

Anot V. Gladkovo, dėl krintančių dronų nuolaužų „buvo (visiškai) sugriauti du gyvenamieji pastatai ir apgadinti keli gyvenamieji pastatai bei automobiliai“.

Ankstų ketvirtadienio rytą Rusijos gynybos ministerija „Telegram“ pranešė, kad trečiadienį apie 23.50 val. vietos (ir Lietuvos) laiku Belgorodo srityje buvo „užkirstas kelias bandymui surengti Ukrainos bepiločio orlaivio ataką“.

Prie Ukrainos sienos esantys Rusijos regionai, įskaitant Belgorodo sritį, nuo Maskvos invazijos Ukrainoje pradžios ne kartą pranešė apie ukrainiečių atakas ir įsiveržimus per sieną.

Gairės: karas Ukrainoje, Belgorodo sritis, žuvo žmonės, dronų nuolaužos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS