Į Anglijos ligonines braunasi viruso neigėjai | Diena.lt

Į ANGLIJOS LIGONINES BRAUNASI VIRUSO NEIGĖJAI

  • 4

Į kelias Anglijos gydymo įstaigas pastaruoju metu įsibrovė asmenys, siekdami vaizdais parodyti, kad koronaviruso pandemija neegzistuoja.

Nors pandemija pasaulį kamuoja jau beveik metus, nedidelė grupelė žmonių vis dar negali tuo patikėti ir koronavirusą vadina išgalvotu sąmokslu.

Faktai šių žmonių neįtikina, jie vadovaujasi prielaidomis, nuomonėmis bei savo pasaulėžiūra, kuri remiasi tokia filosofija: „nematau – vadinasi neegzistuoja“.

Tokie žmonės pastaruoju metu bandė savo tiesą įrodyti vaizdais iš Anglijos ligoninių – savaitgalį į kelias gydymo įstaigas įsiveržę asmenys fotografavo ir filmavo tuščius koridorius, o nuotraukas ir įrašus socialiniuose tinkluose skelbė kaip savo įsitikinimų įrodymus.

Apsaugos darbuotojai nekviestus svečius išgrūdo lauk.

„Vieną iš tokių atvejų turėjome praėjusį savaitgalį Colchesteryje. Kai matai tokį visuomenės narių elgesį, tiesiog nesinori tuo tikėti. Kodėl reikia taip elgtis tuo metu, kai kažkas miršta nuo Covid-19. Tai keista, tai šokiruoja, tai baisu. Nėra žodžių“, – sakė fondo, valdančio regiono ligonines vadovas Nickas Hulme.

Tai keista, tai šokiruoja, tai baisu.

Anot jo, ligoninių intensyvios terapijos skyriuose užtenka vietos visiems sergantiesiems.

Aišku, sunkiai sergantys pacientai koridoriuose nelaikomi.

Anksčiau į Gloucesterio ligoninę įsiveržė „anti-karantino“ aktyviste save vadinanti Debbie Hicks, kuri irgi ėmė filmuoti tuščius koridorius, o vaizdus paskelbusi internete save pozicionavo kaip žmogumi, demaskavusiu pasaulinį sąmokslą ir įrodžiusiu, kad ligoninėje nėra nė vieno Covid-19 paciento.

Ligoninė tokias kalbas griežtai paneigė bei pasmerkė tokį neatsakingą elgesį.

Jungtinėje Karalystėje kelias pastarąsias dienas naujų ligos atvejų kasdien registruojama ne mažiau kaip 50 tūkst.

Dalis žmonių serga lengvesne ligos forma, tačiau yra nemažai tokių, kuriems prireikia gydymo ligoninėje, o kritinės būklės ligonių gyvybes palaiko tik įranga, padedanti išlaikyti kvėpavimą.

Lietuvoje prieš kurį laiką panašūs „aktyvistai“ bandė savo įsitikinimus pagrįsti vaizdais iš neveikiančios ligoninės.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/i-anglijos-ligonines-braunasi-viruso-neigejai?fbclid=IwAR1ZMf_Xmg-_GQWPb53cR_LBgA1B6sMGo5HF5NWf9sMFc0mJaR3X3ikxUaY.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ha ha

Lietuvoje nera neveikianciu ligoniniu, o ir daugeli ligoniniu kurios veike Veryga isdraske, uzdare.

Rimvis

O,tai ką jie blogo padarė? Ir prie ko čia antivakceriai čia net ne apie vakcinas kalbeju, o jūs jeigu dėl vakcinų prašau leiskites patys ir skiepykis savo vaikus, jugi jus jau busit atsparūs jūsų niekas niekas neuzskres turėsit imunitetą ar ne taip jums sako jūsų valdovai? Ir televizija bei jūsų žiniasklaida tai ko jūs pergyvenate dėl antivakceriu pirmi susiskiepykit ir dar antivakceriu dozes susileiskite kas užsitikrintumete! :)

KAUNIETIS

Tarybiniais laikais tokius beprocius uzdarytu i psichuske...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS