Į J. Bideno kortežą Vilmingtone įsirėžė automobilis | Diena.lt

Į J. BIDENO KORTEŽĄ VILMINGTONE ĮSIRĖŽĖ AUTOMOBILIS

  • 10

Į Joe Bideno (Džo Baideno), išvykstančio iš savo rinkimų kampanijos būstinės Delavere, kortežą sekmadienį įsirėžė automobilis, buvo pradėti atitinkami saugumo veiksmai.

Sedanui įsirėžus į Slaptosios tarnybos padidinto pravažumo automobilį, saugojusį sankryžą už maždaug 40 m nuo JAV prezidento, saugumo pareigūnai skubiai įsodino J. Bideną į laukusį automobilį ir nuvežė jį tolyn nuo pastato Vilmingtono centre.

„Ir prezidentui, ir pirmajai poniai [Jill Biden (Džil Baiden)] viskas gerai“, – incidentą mačiusiam naujienų agentūros AFP korespondentui sakė vienas Baltųjų rūmų pareigūnas.

„Maždaug 20.09 val.(pirmadienį 3.09 val. Lietuvos laiku) Vilmingtone į Slaptosios tarnybos automobilį, saugojusį prezidento kortežo maršrutą, įsirėžė kitas automobilis“, – sakė Slaptosios tarnybos atstovas specialusis agentas Steve'as Kopekas (Stivas Kopekas). Tačiau jis pridūrė, kad prezidento kortežas išvyko be incidentų.

Jie evakuojasi, jums, žmonės, reikia važiuoti.

Prie kampanijos štabo, kur pirmoji pora vakarieniavo su darbuotojais, susirinkę reporteriai kaip tik buvo baigę iš tolo uždavinėti klausimus J. Bidenui, kai išgirdo trenksmą ir pamatė nustebusį prezidento veidą.

Agentai puolė veikti: apsupo sidabrinės spalvos automobilį su Delavero registracijos numeriais ir nukreipė ginklus į jo vairuotoją. Šis į viršų iškėlė rankas.

Tuomet darbuotojai reporterius greit paragino prisidėti prie kortežo, išvykstančio iš lietaus merkiamos incidento vietos.

„Jie evakuojasi, jums, žmonės, reikia važiuoti“, – žurnalistams pasakė vienas darbuotojas, saugumo pareigūnams aptveriant įvykio vietą.

J. Bidenas vėliau be jokių tolesnių incidentų atvyko į savo šeimos namus.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

hm

artejant rinkimams ko tik politikai neprimasto.

VENGRAS ATSILAIKĖ . JO STUBURAS TVIRTAS.../

Susinervinę buvo... PASKAITYKIT ,KAIP PUTUOJASI čekų ministeris DVORAKAS ant gerb ORBANO -TIKRO VENGRIJOS SŪNAUS... DABAR VISI VANAGAI IR GAUJA APSIPUTAVĘ ,SUŽINOJĘ Vengrijos priimtą įstatymą: ,,NACIONALINIO SUVINERITETO GYNIMO ĮSTATYMAS"....Ar panašu ,kad palaiko rusus , kai ES JO VALSTYBEI ATŠALDĖ 10,20 MILIJARDŲ EURŲ - SUMOKIEJO UŽ KAVOS PUODELĮ vanagai ORBONUI-- AR NE ŠAUNU...20 MILIJARDŲ EURŲ DAR LIKO ĮŠALDYTA....... Dabar bus daug šuniukų gaujos ir vanagų puolimų ir negrąžios propagandos...Iš gyvenimo taško ... kažkas riejasi ,nemyli , nekenčia , tai aš negaliu pasisveikinti, pasikalbėti ? NEJUOKINKIT SVIETO....

Flurona [TRUMP 2024]

FJB LET'S GO BRANDON
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS