Paramedikai kaltinami nužudę pacientą: viską užfiksavo vaizdo kameros | Diena.lt

PARAMEDIKAI KALTINAMI NUŽUDĘ PACIENTĄ: VISKĄ UŽFIKSAVO VAIZDO KAMEROS

  • 9

Ilinojuje (JAV) dviem paramedikams pateikti kaltinimai pirmojo laipsnio žmogžudyste po įvykio, kai jie veždami pacientą į ligoninę, jį prispaudė prie neštuvų veidu žemyn. Įtariama, kad dėl to vyras galėjo uždusti, pasakojama LNK reportaže.

Ilinojaus valdžia kaltinimus medikams pateikė sausio pradžioje, praėjus beveik mėnesiui po 35 metų amžiaus paciento mirties. Ataskaitoje nurodyta, kad mirties priežastis – nužudymas.

Kai jis gulėjo veidu į žemę ant medikų neštuvų, diržai buvo užveržti ant galvos. Iškart po paskelbtų kaltinimų buvo išviešintas vaizdo įrašas. Šią filmuotą medžiagą užfiksavo prie pareigūnų kūnų prisegtos vaizdo kameros. 

„Jautiesi geriau? Gausiai prakaituoji, žmogau“, – vaizdo įraše matyti mirusio Erlo Moore'o susidūrimas su pareigūnais.

„Erlai, sėskis, sėskis, šiąnakt su tavimi nežaisiu. Elgiesi kvailai“, – sakė namuose buvusi moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vaizdo įraše matyti, kad Erlas guli ant lovos, retkarčiais kalba nenuosekliai arba dūsauja. Vienu metu jis nuvirsta ant grindų. Policijos filmuotoje medžiagoje užfiksuota, kaip ta pati moteris pareigūnams aiškina esą Erlas – sveikstantis alkoholikas ir matė haliucinacijas. Pareigūnai manydami, kad žmogus sunegalavo, iškvietė medikus...

Jei nužudymu įtariami paramedikai bus pripažinti kaltais, jiems gresia nuo 20 iki 60 metų kalėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Pasirinkimo atsokomybė

Žmogus pasirenka gerti ar ne, gert mažai ar daug, tai yra jo pasirinkimas jai jis nusprendė prisigert ir tapt neadekvačiu, tada reikia susitaikyt su pasirinkimo pasekmėmis ir viena pasekmė iš daugelio kad jis vertinamas žemiau grindjuostės.

Merkurijus

Tik norėjau paklausti ar girtas jau nezmogus kad su juo reiktų elgtis kaip su gyvuliu

Nesvarbu

Panašu kad ir vėl juodaruris tai ir viesina, girtas buvo ko norėt..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS