Incidentas Rusijoje: moksleivis prie savo mokyklos surengė šaudynes | Diena.lt

INCIDENTAS RUSIJOJE: MOKSLEIVIS PRIE SAVO MOKYKLOS SURENGĖ ŠAUDYNES

  • 3

Rusijos Sibiro Krasnojarsko regione Abalakovo gyvenvietėje vienas devintokas penktadienį pabandė į savo mokyklą įsinešti ginklą ir keliskart iššovė jos teritorijoje, bet per šį incidentą niekas nenukentėjo, pranešė Tiriamasis komitetas.

„Moksleivis šaudė į (mokyklos) langus ir automobilius, stovėjusius prie pastato; į pačią mokyklą jam įeiti nepavyko, niekas iš moksleivių nenukentėjo“, – naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė Tiriamojo komiteto spaudos tarnyba.

Komiteto pranešime sakoma, kad dėl incidento pradėtas patikrinimas.

„Įvykio vietoje yra tyrėjai, jie apklausia moksleivį, jo bendraklasius ir mokytojus. Po patikrinimo bus priimtas procesinis sprendimas“, – teigiama pranešime.

Kiek anksčiau šaltinis iš rajono administracijos „Interfax“ pranešė, kad Abalakove vienas devintokas norėjo į savo mokyklą įsinešti ginklą ir keliskart iššovė jos teritorijoje, o paauglys netrukus buvo sulaikytas.

„Pirmosios mokyklos devintos klasės moksleivis į pamokas atsinešė medžioklinį šautuvą ir kelis kartus iššovė prie įėjimo į mokyklą. Į (įvykio) vietą skubiai atvyko teisėsaugos pareigūnai ir sulaikė paauglį“, – sakė šaltinis.

Jis pažymėjo, kad per incidentą niekas nenukentėjo.

Krasnojarsko krašto sveikatos apsaugos ministerija patvirtino šią informaciją.

„Per šį incidentą (Abalakove) nukentėjusiųjų nėra“, – nurodė ministerijos spaudos tarnyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Tuoj ir pas mus mergaičiukės į mokyklas pradės granatas nešiot: "Nieko tokio, aš rankinėje dar vieną turiu".

Blogas Pav. greit uzkreciamas

Uzdraust visokia informacija is JAV :-)

zelemunčikas

Jau kad nustebinot,tai nustebinot su eiliniu ,,rusai puola''.Gyvenau Krasnojarsko krašte,Jemeljanovo rajone.Pusę metų rinkau pušų sakus gaminti kanifolijai.Gyvenau medžiotojų namelyje 30 km.nuo pirmos gyvos dūšios.Prabudęs,kad atsikelti kojų nykščiais nuspausdavau dviejų šautuvų nuleistukus ir tik po salvės išlipdavau iš lovos.Ten kiekvienoje troboje po 3-4 niekur neregistruotus šaunykus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS