Italijoje per parą nuo COVID-19 mirė 358 žmonės, nustatyti 9 789 nauji infekcijos atvejai | Diena.lt

ITALIJOJE PER PARĄ NUO COVID-19 MIRĖ 358 ŽMONĖS, NUSTATYTI 9 789 NAUJI INFEKCIJOS ATVEJAI

Italijoje per praėjusią parą mirė 358 žmonės, kuriems buvo diagnozuota koronaviruso infekcija (COVID-19), praneša šalies Sveikatos apsaugos ministerija.

Bendras infekcijos aukų skaičius šalyje pasiekė 114 612 ir yra antras didžiausias Europoje po Jungtinės Karalystės (JK).

Agentūra „Reuters“ skelbia, kad praėjusią parą Italijoje taip pat nustatyti 9 789 nauji užsikrėtimo COVID-19 atvejai, o bendras užsikrėtusiųjų skaičius nuo pandemijos pradžios pasiekė 3,78 mln.

Ankstesnę parą šalis patvirtino 15 746 naujus infekcijos atvejus ir 331 mirties atvejį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

al

Kadangi visuomenė pandemijos metu turi pilną teisę žinoti apie tokį asmenį, todėl privalau pranešti, kad šios įmonės Kauno filiale, dirba toks Aivaras Znamenskas, gim. 1987m., kuris, pažeidinėdamas pandemijos metu galiojančias taisykles (atsisakydamas laikytis saugaus atstumo) ir dėl to kilus konfliktui, viešoje vietoje pradeda grasinti žmogui susidorojimu, kaip koks psichinis ligonis rėkia visokius keiksmažodžius girdint visiems aplinkiniams ir vaikams, ir galiausiai rėkdamas "tuoj aš tave apkrėsiu koronavirusu" - nusiima kaukę ir spjauna žmogui ant veido. A. Znamenskui už tokius veiksmus policija jau yra surašiusi Administracinio nusižengimo protokolą Nr. 24-ANR_P-1056-2020. Pasisaugokit visi šio neadekvataus primato, grįžusio iš Anglijos. Jis gali apspjauti bet ką kilus konfliktui. Jokiu būdu nebendraukit su juo - tai pavojinga!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS