Italijoje ugniagesys dėl adrenalino padeginėjo miškus | Diena.lt

ITALIJOJE UGNIAGESYS DĖL ADRENALINO PADEGINĖJO MIŠKUS

  • 0

Italijos karabinieriai Lombardijos regione sulaikė ugniagesį savanorį, kuris prisipažino sukeldavęs miškuose gaisrus, penktadienį praneša šalies žiniasklaida.

Tyrimas buvo pradėtas, kai teisėsaugininkai pastebėjo, kad rajone netoli Pavijos miesto įtartinai dažnai ėmė kilti gaisrai.

Tyrimo metu karabinieriams pavyko nufilmuoti, kaip 28 metų vyras sukelia gaisrą. Sulaikius pažeidėją paaiškėjo, kad jis ugniagesys.

Per apklausą šis vyriškis pareiškė, kad sukeldavo gaisrą ir vėliau važiuodavo su kolegomis jo gesinti, nes „norėjo adrenalino“.

Pasak vyro, kartą jis pažiūrėjo amerikiečių serialą, kuriame buvo pasakojama, kaip JAV ugniagesiai didvyriškai kovoja su liepsnomis. Tačiau Italijos šiauriniame regione, kur dirbo jo ugniagesių brigada, miško gaisrai įsiplieskia itin retai. Todėl vyras nusprendė pats imtis padegimų, kad paskui galėtų pats elgtis kaip tie jam didžiulį įspūdį palikusio serialo herojai.

Kiek anksčiau rugpjūtį buvo pranešta, kad Sicilijoje prieš teismą stojo 15 ugniagesių savanorių, kurie taip pat patys sukeldavo gaisrus, o vėliau vykdavo jų gesinti. Tačiau skirtingai nuo kolegos Lombardijoje, jie tai darė ne dėl aštrių pojūčių, o siekdami daugiau uždirbti, mat už kiekvieną skubų iškvietimą jiems primokėdavo po 10 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS