Įtampa auga: Turkija numušė du sirų lėktuvus virš Idlibo | Diena.lt

ĮTAMPA AUGA: TURKIJA NUMUŠĖ DU SIRŲ LĖKTUVUS VIRŠ IDLIBO

Turkijos kariuomenė sekmadienį patvirtino, kad jos pajėgos virš Sirijos Idlibo provincijos numušė du sirų bombonešius Su-24.

„Sunaikintos trys priešraketinės sistemos, įskaitant tą, kuri numušė mūsų bepilotį. Numušti du sirų Su-24“, – sakoma turkų kariuomenės išplatintame pranešime.

Kiek anksčiau Sirijos valstybinė televizija pranešė, kad Turkijos pajėgos „nusitaikė“ į du sirų lėktuvus virš sukilėlių bastiono Idlibo šiaurės vakarinėje Sirijoje

Tuo metu viena sukilėlių grupė ir padėtį Sirijoje stebinti organizacija „Syrian Observatory for Human Rights“ pranešė, kad tie lėktuvai buvo numušti.

Sirijos naujienų agentūra SANA pranešė, kad tų orlaivių pilotai sėkmingai katapultavosi ir nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Artūras

Porą raketų ar bombų virš Turkijos kurortų, ir baigtusi tie azijatų išsidirbinėjimai !

Idomu

Turkija reikia mesti is NATO. Sie veiksmai 100% sutarti su kremliaus fasistais. Ne be reikalo pirko ju raketas ir glebesciavosi su putleriu. Kadangi turkas kariauja ne savo teritorijoje, 5 gynybos straipsnis nebus taikomas niekada. Nepraeis mongoloidu ir arabu klasta.

...

Tai reikia suprast kad NATO pradėjo karinius veiksmus prieš Rusijos sąjungininkę?.. ar (pagal Dėdulę) reikia suprast kad ir Lietuva jau yra karo stovy su Rusija?.. :s
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS