Įvardijo du ženklus, išduodančius, kad V. Putinas kovoja su liga | Diena.lt

ĮVARDIJO DU ŽENKLUS, IŠDUODANČIUS, KAD V. PUTINAS KOVOJA SU LIGA

  • 0

Netylant kalboms apie prastėjančią Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatą, kai kurios užuominos išduoda, kad jis išties kovoja su liga, rašo express.co.uk.

Nesiliaujama svarstyti, kad būtent blogėjant sveikatos būklė galėjo prisidėti ir prie sprendimo pradėti karą  Ukrainoje. Įvardijo du niuansus.

1. Fizinė V. Putino išvaizda

Kaip skelbė, express.co.uk, pastaruosiuose vaizdo įrašuose, kuriuose buvo nufilmuotas Rusijos prezidentas, jo veidas ir kaklas atrodė gerokai labiau patinęs ir tarsi išsipūtęs.

Spėta, kad taip yra dėl to, kad V. Putinas gydomas steroidais arba chemoterapija. Populiari JAV ekspertė Rusijos reikalams Fiona Hill taip pat yra teigusi, kad Rusijos prezidentas skundėsi  nugaros problemomis, dėl kurių galimai ir vartoja steroidus.

2. Ilgas susitikimų stalas

Susitikdamas su lyderiais V. Putinas šnekėjosi su jais sėdėdamas prie ilgo stalo. Vaizdas buvo išties komiškas. Pavyzdžiui, Rusijos prezidentui kalbantis su Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu dar prieš pradedant invaziją į Ukrainą, juos skiriantis atstumas buvo beveik keturi metrai. Tada Kremlius tvirtino, kad tokį sprendimą paskatino E. Macrono atsisakymas atlikti COVID-19 testą.

Tačiau buvo žinoma, kad jis taip pat susitikdavo su vyresniais savo vyriausybės žmonėmis. Kovo mėnesį vyresnysis Karališkojo laivyno admirolas užsiminė, kad pasirenkami ilgi stalai gali būti blogos V. Putino sveikatos požymis.

Gairės: karas Ukrainoje, sveikata, Vladimiras Putinas, išvaizda, ilgas stalas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS