Izraelio kariai sako, kad nužudys „Hamas“ kovotojus, pastebėję juos šaudant iš ligoninių | Diena.lt

IZRAELIO KARIAI SAKO, KAD NUŽUDYS „HAMAS“ KOVOTOJUS, PASTEBĖJĘ JUOS ŠAUDANT IŠ LIGONINIŲ

  • 4

Izraelio pajėgos nužudys „Hamas“ kovotojus, jei jie šaudys iš Gazos Ruožo ligoninių, penktadienį pareiškė Izraelio kariuomenė, paaiškėjus, kad buvo apšaudytos palestiniečių teritorijose esančiose ligoninės.

„Jei pamatysime, kad „Hamas“ teroristai šaudo iš ligoninių, darysime tai, ką turime daryti. (...) Jei pamatysime „Hamas“ teroristus, mes juos nužudysime“, – žurnalistams sakė Izraelio kariuomenės atstovas spaudai Richardas Hechtas.

„Hamas“ veikia ligoninėje“, – teigė R. Hechtas po to, kai palestiniečių medikai pareiškė, kad penktadienį per Izraelio smūgius ir snaiperių atakas Gazos miesto ligoninėse žuvo nemažai žmonių.

Spalio 7 dieną „Hamas“ įsiveržė į Izraelį, paėmė įkaitais apie 240 asmenų ir, žydų pareigūnų teigimu, nužudė daugiau kaip 1,4 tūkst. žmonių, daugiausiai civilių gyventojų.

Izraelis, pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, atsakė antskrydžiais iš oro ir antžeminiu puolimu, per kurį, „Hamas“ valdomo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerijos teigimu, žuvo daugiau kaip 11 tūkst. asmenų, tarp jų nemažai vaikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Musulmonai užkariauja Europą iš vidaus, o rusai tik laukia vėl užgrobti Lietuvą. Palestiniečiai elgiasi kaip žvėris, žudo, prievartauja ir kerta galvas, degina gyvus žmones, įma įkaitais 3 metų vaikus. O paskui kai gauna į kaulus , ai ai ai kaip skundžiasi kad juos skriaudžia. Tokie jie musulmonai. Matėm tuos čečenus ir Ukrainoje . Žvėrys!

Anonimas

Neveltui tų suskių 2000 metų niekas nenorėjo, varydavo lauk.

ŽYDŲ ŽEMGROBIAI

Pačioje pradžioje jau "matė", kad šaudoma iš ligoninių...dėl to jas ir sunaikino pirmais smūgiais. Tik...tegul nesidžiaugia. Prieš juos sukilo pusė pasaulio. Ateis vėl laikas, kai jie valkataus stepėse.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS