JAV per parą nuo COVID-19 mirė beveik 800 žmonių | Diena.lt

JAV PER PARĄ NUO COVID-19 MIRĖ BEVEIK 800 ŽMONIŲ

JAV per 24 valandas užregistruoti 792 mirties nuo koronaviruso infekcijos atvejai, rodo Johnso Hopkinso universiteto duomenys, o šalies aukšto lygio užkrečiamųjų ligų ekspertas perspėjo, kad ateityje gyventojų dar laukia „istorinės reikšmės“ iššūkiai.

JAV yra labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusi šalis pasaulyje, čia patvirtinta daugiau nei 2,34 mln. infekcijos atvejų, bendras aukų skaičius siekia 121 176.

Daugumoje valstijų atšaukta didžioji dalis karantino priemonių, o protrūkio epicentru laikomas Niujorkas pirmadienį taip pat žengė didelį žingsnį – veiklą leista atnaujinti ir nebūtiniausiems verslams.

Tačiau užsikrėtimo atvejų vėl padaugėjo maždaug dvidešimtyje JAV valstijų.

Pirmadienį JAV vyriausybės sveikatos ekspertai, kuriems vadovauja Anthony Fauci, perspėjo Kongresą, kad šalis turės susidurti su „istorinės reikšmės“ iššūkiais ir reikėtų ruoštis ilgai kovai.

A. Fauci teigė, kad ateinančios dvi savaitės bus „lemiamos sugebėjimams suvaldyti atvejų skaičiaus augimą“ tokiose valstijose kaip Florida, Teksasas ir Arizona.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

USA Great!

Mes Brazilija ne tik pavysim, bet ir aplenksim, kad brazilai tik dulkes rys!

yra

nors baisi ir protu nepaaiskinama versija kad imperiju oligarchai padare suokalbi pries zmonija ir tie karai tapo jau logiskai nepaaiskinami kaip ir tu saliu emigracija tai paleido /vyrusa/ kurio pagrindu visus sergancius ar negaluojancius uzdaro be gydymo paslaugu o mirusius sudegina pareiksdami kad tai nuo vyruso taip be karu mazinama zmoniu populiacija ka jie ciniskai deklaruoja ir tai masonu iliuminatu darbas kuriuos atstovauja imperiju oligarchai pagrinde zydu kilmes /soros b.geic/ir kt?...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS