JAV policija: Mičigano vandens parke pašauti mažiausiai devyni žmonės | Diena.lt

JAV POLICIJA: MIČIGANO VANDENS PARKE PAŠAUTI MAŽIAUSIAI DEVYNI ŽMONĖS

JAV Mičigano valstijoje esančiame vandens parke šeštadienį šaudyti ėmęs asmuo sužeidė mažiausiai devynis žmones, tarp jų – mažiausiai vienas vaikas, pranešė vietos policija.

Šerifo biuras informavo, kad galimas įtariamasis buvo sulaikytas netoli šaudymo vietos Ročester Hilse, Detroito priemiestyje.

„Panašu, kad asmuo atvažiavo, išlipo iš automobilio, priėjo prie purslų aikštelės ir pradėjo šaudyti. Iš naujo užtaisė ginklą ir vėl paleido šūvius. Vėl užtaisė ginklą. Nuėjo. Taigi šiuo metu viskas atrodo labai padrikai“, – žurnalistams sakė Ouklando apygardos šerifas Maiklas Bouchardas. Jo nuomone, šaulys „neturėjo jokio ryšio su aukomis“.

Pasak šerifo, preliminariais duomenimis, įvairaus amžiaus sužeistųjų buvo devyni ar dešimt, įskaitant vieną aštuonerių metų vaiką. Jie buvo nugabenti į kelias ligonines.

Įvykio vietoje rastas pistoletas „Glock“ ir tuščios dėtuvės.

„Manome, kad netoliese sulaikėme įtariamąjį“, – teigė M. Bouchardas, pridūręs, kad tam buvo pasitelkti greitojo reagavimo būriai ir šarvuoti automobiliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Seniai

turejo uzdrausti ten prekyba ginklais. Deja,prekeivu interesai jankyne - auksciau visko!

Cha

Valosi po truputi

KD - vatnykų portalas

jie su pasimėgavimu numeta vatai lesalo, kai atsitinka nelaimė civilizuotame pasaulyje, tačiau net nepirsteli apie kasdieninį košmarą ruZijoje, kur neišsiblaivantys agresyvūs kacapai kasdien naikina vieni kitus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS