JK – daugiausia naujų COVID-19 atvejų nuo vasario pabaigos | Diena.lt

JK – DAUGIAUSIA NAUJŲ COVID-19 ATVEJŲ NUO VASARIO PABAIGOS

Jungtinėje Karalystėje (JK) per pastarąsias 24 val. patvirtinta daugiausiai naujų COVID-19 atvejų nuo vasario pabaigos, rodo naujausi duomenys.

Vyriausybė pranešė, kad per pastarąją parą šalyje buvo patvirtinta 7 540 naujų ligos atvejų ir tai yra didžiausias paros prieaugis nuo vasario 26 dienos.

Per tą patį laikotarpį infekcijos aukomis tapo dar šeši žmonės. Bendras COVID-19 aukų skaičius JK padidėjo iki 127 860.

Šalyje sergamumo statistika didėja nuo šio mėnesio pradžios. Nors pirmą birželio dieną buvo užregistruoti tik 3 165 infekcijos atvejai, jų skaičius per tris dienas beveik padvigubėjo.

Tačiau skaičiai vis vien yra mažesni nei metų pradžioje, kai Nacionalinis statistikos biuras (ONS) skaičiavo, kad per savaitę iki sausio 2 dienos JK COVID-19 susirgo 1 112 000 žmonių.

Remiantis trečiadienį ONS atskirai paskelbtais duomenimis, JK iki šiol registruota 153 tūkst. mirčių, kai mirties liudijime mirties priežastimi įvardijama COVID-19 liga.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Roberta

Čia nuo tos vakcinos kur virusa suleidžia bei suserga nuo jos bei dar daugiau paleidžia?Pradejo skiepyti daug pradejo žmones sirgrti ir mirti?! Is kur? Karantinai nuo lapkričio mėnesio,oj čia toks biologinis karas kuris neaišku kada baigsis kol jie sunaikins ir pašalins ko jau čia nebereikia,juk sake pasauly per daug žmoniu! Tad pažiūrėsim kokios čia konspiraciju teorijos ar tiesa?

Vesta

Nesuprantu iš kur tokios nesąmones,niekas čia neserga, viešbučiai,restoranai, barai perpildyti, ligoninės tuscios

Briedas

Še tau ir skiepyta,perskiepyta Anglija,kada pagaliau žmonės supras ir baigs šokti pagal velnias žino kieno užsakyta muzika,jau ir taip sunešta belekiek milijardų už maskes,skydelius,testus ir skiepus kurie gal tik nuramina,bet nepadeda.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS