Karą palaikantys rusai krykštauja: Kremlius atkeršijo V. Zelenskiui | Diena.lt

KARĄ PALAIKANTYS RUSAI KRYKŠTAUJA: KREMLIUS ATKERŠIJO V. ZELENSKIUI

  • 0

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba teigė, kad antradienio išpuoliai, kuruos surengė Rusijos kariai, yra atsakas Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui už per viršūnių susitikimą G-20 išdėstytas sąlygas deryboms, rašo CNN.

„Rusijos raketos šiuo metu žudo žmones ir griauna infrastruktūrą visoje Ukrainoje“, – socialiniame tinkle „Twitter“ lapkričio 15 dieną pranešė D. Kuleba.

Jis pridūrė, kad šie veiksmai – Rusijos atsakas į taikos derybas. „Nustokite siūlyti Ukrainai priimti Rusijos ultimatumus! Šį terorą galima sustabdyti tik mūsų ginklų ir principų jėga“, – pabrėžė D. Kuleba.

Tokios pat nuomonės buvo ir aukštas Ukrainos pareigūnas. „Rusijos kariuomenė į galingą V. Zelenskio kalbą G-20 atsakė nauja raketų ataka“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas.

V. Zelenskis antradienį savo vaizdo pranešime G-20 lyderiams Indonezijoje, Balyje, išdėstė dešimties punktų taikos planą, kaip užbaigti Rusijos invaziją į Ukrainą.

Po Ukrainos prezidento kalbos, kurios pabaigoje nuskambėjo ir „rusofobiški“ pareiškimai, socialiniame tinkle „Telegram“ sukruto ir rusai, palaikantys karą Ukrainoje. Jų teigimu, už tai raketų atakomis Kremlius atkeršijo V. Zelenskiui.

Gairės: karas Ukrainoje, raketų atakos, Kremlius, kerštas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS