Ginčas tarp balandžių augintojų: vyras nušovė 3 žmones ir nusižudė | Diena.lt

GINČAS TARP BALANDŽIŲ AUGINTOJŲ: VYRAS NUŠOVĖ 3 ŽMONES IR NUSIŽUDĖ

Portugalijos policija sekmadienį pranešė, kad kilus ginčui tarp konkuruojančių balandžių augintojų vienas vyras nušovė tris žmones, o paskui ginklą nukreipė į save.

Į pietus nuo Lisabonos esančio Setubalio policijos komisarė Andreia Goncalves (Andrėja Gonsalviš) papasakojo apie konfliktą tarp keturių 30–60 metų amžiaus vyrų ir teigė, kad vienas iš jų prieš nusišaudamas nužudė kitus.

Ji apibūdino mirtiną incidentą kaip „pavienę situaciją“, susijusią su neišspręstu klausimu tarp vyrų.

Keturi žuvusieji dalyvavo sportinių balandžių lenktynėse, pranešė Portugalijos žiniasklaida iš įvykio vietos, o jų nesutarimai kilo dėl nelegalaus daržo, kuriame buvo auginamos daržovės.

Portugalijoje galioja griežti ginklų įstatymai, tačiau šaunamieji ginklai medžioklei yra legalūs. Policijos statistikos duomenimis, iš maždaug 80 žmogžudysčių, kurias Portugalija vidutiniškai užregistruoja nuo 2015 metų, maždaug penktadalis įvykdomos šaunamaisiais ginklais.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ogi

dar 1 durnius atidave savo dvasna siela velniui apsivalymas vyksta ir be geicsvabu ir kt padaru /z=0

to 'O kaip Lietuvoj'

Pirmiausia reikia gerbti žmogų? Tai, kad tavęs negali gerbti nei realūs, nei virtualūs žmonės. Nes tu ateivis iš kosmoso ir nesupranti, kad Žemėje vienodailaisvai turi gyventi ir žmonės ir paukščiai. O tavo minimi šūdukai tėra dulkės.

Keršulis

OK, infomacija verta dėmesio. Bet gal žurnalistas galėtų pasivarginti ir surasti nuotrauką su pašto karveliais [goncais], o ne su keršuliais, kurių žmonės niekada neprisipratino ir nelaiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS