Kraupi nelaimė Sankt Peterburge: kavinėje gyvi išvirė du vyrai | Diena.lt

KRAUPI NELAIMĖ SANKT PETERBURGE: KAVINĖJE GYVI IŠVIRĖ DU VYRAI

  • 11

Rusijoje, Sankt Peterburge esančioje kavinėje pavadinimu „Tipiškas Piteris“ įvyko kraupi nelaimė, praneša LNK.

Miesto centre įsikūrusi kavinė dviem vyrams tapo pražūtinga – jie išvirė gyvi.

Nelaimė nutiko, kai sprogus vamzdžiui, į rūsyje esančią patalpą iki pat lubų priplūdo verdančio vandens.

„Supratau, kad kai vyrai įbėgo į kavinę, verdantis vanduo užpildė visą patalpą iki pat lubų. Man pranešė, kad vandens buvo 500 tonų“, – vietos žiniasklaidai pasakojo kavinės administratorius. 

Sprogimas pramušė ir asfaltą. Du automobiliai nugarmėjo į kieme atsivėrusią duobę. Apgadinta ir šalia esančio gyvenamojo namo siena. Sankt Peterburgo šilumos tinklų administratoriai sako nežinantys, kaip tokia tragedija galėjo įvykti. Esą visi jų prižiūrimi vamzdžiai yra techniškai tvarkingi. 

 „Vamzdis buvo išlaikęs visus testus, neseniai suremontavome tas jo dalis, kurios buvo prastesnės būklės“, – sakė vienas atstovų.

Įvykio, per kurį du vyrai žuvo, aplinkybes aiškinasi pareigūnai. Šilumos tinklų administratoriams metami kaltinimai dėl saugumo reikalavimų nesilaikymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Zelemunčikas

Visi komentuojantys nesuprato,kad tai eilinė apmokėta,Sanktpeterburgo kavinės,kuri vadinasi ,,Dviejų vyrų sriuba''sriuba'',LNK reklama.Nieko nepašiksi,toks LNK reklamos lygis.

Jo

Tam Viliui laikas pas pcihiatrą !

raso zARnaliuga kai istratintas per sikna

nupistagalvi mulki ne,,,kavineje gyvi isvire du vyrai,,,, o karsto vandens isgrauzoje sprogus karsto vandens vamzdziu ir ykritus ju automobiliuj y ja.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS