Kraupūs ukrainietės išgyvenimai: girti Rusijos kariai ją prievartavo mažamečio sūnaus akivaizdoje | Diena.lt

KRAUPŪS UKRAINIETĖS IŠGYVENIMAI: GIRTI RUSIJOS KARIAI JĄ PRIEVARTAVO MAŽAMEČIO SŪNAUS AKIVAIZDOJE

  • 0

33 metų ukrainietė Natalija (tikrasis vardas pakeistas – aut. past) pasakojo, kad ją kelias valandas prievartavo neblaivūs Rusijos okupantai, praneša UNIAN remdamasi „The Time“ paskelbta informacija.

Kaip teigiama, Natalija atviravo, kad okupantai sudaužė jos automobilį, kad ši nepabėgtų. O paskui, naktį, nušovė Kyjivo apskrityje esančiame namo kieme moters vyrą – jo lavonas rastas prie vartų.

Kai buvo vykdomi šie žiaurūs veiksmai, namie buvo ir ketverių metų Natalijos sūnus – jis slėpėsi katilinėje. Du Rusijos kariai privertė moterį nusirengti ir paeiliui prievartavo, laikydami ginklą prie smilkinio.

Anot jos, jie buvo labai girti. Kai prievartautojai užmigo, Natalija su sūnumi pabėgo. Dabar jiedu pas gimines Ternopilyje.

Kaip rašo UNIAN, Natalija dar nepranešė savo ketverių metų sūnui apie tėvo mirtį. Vyro net nepavyko palaidoti, nes kaimas užimtas Rusijos karių. Moteris prisipažįsta nežinanti, kaip reikės gyventi menant visus išgyvenimus, kuriuos jai teko patirti.

Generalinė prokurorė Irina Venediktova apie pirmąjį okupantui iš Rusijos pareikštą įtarimą dėl moters išžaginimo Kijevo apskrityje buvo pranešusi ir anksčiau. Jis buvo įtrauktas į ieškomų asmenų sąrašą, o teismui pateiktas prašymas dėl jo suėmimo.

Informacija apie šį nusikaltėlį pasirodė socialiniame tinkle. UNIAN duomenimis, pavyko išsiaiškinti, kad Nataliją išprievartavo Rusijos vadas Michailas Romanovas.

Gairės: karas Ukrainoje, mažametis vaikas, prievartavimai, Rusijos kariai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS