Kremlius atsisakė komentuoti pranešimus, kad įtariamieji išpuoliu buvo kankinami | Diena.lt

KREMLIUS ATSISAKĖ KOMENTUOTI PRANEŠIMUS, KAD ĮTARIAMIEJI IŠPUOLIU BUVO KANKINAMI

Pirmadienį Kremlius atsisakė komentuoti, ar keturi įtariamieji praėjusios savaitės išpuoliu koncertų salėje Maskvoje patyrė netinkamą elgesį, kai buvo sulaikyti.

„Paliksiu šį klausimą neatsakytą“, – sakė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas per kasdienį susitikimą su žiniasklaida. Rusijos socialinėje žiniasklaidoje pasirodė pranešimai ir vaizdo įrašai, bylojantys apie kruvinus kankinimus apklausiant suimtuosius.

Kremlius taip pat atsisakė komentuoti tai, kad atsakomybę už žudynes Maskvoje prisiėmė „Islamo valstybė“, nes vyksta tyrimas.

„Vyksta tyrimas. Dar nepaskelbta nuosekli versija. Mes kalbame tik apie preliminarius duomenis“, – žurnalistams sakė D. Peskovas ir pridūrė, kad prezidentas Vladimiras Putinas neketina apsilankyti išpuolio vietoje.

Maskvos koncertų salėje – didžiulis išpuolis

Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

morka

jie tik atpirkimo oziai.

Gaila

šių 4 džamšutų, kurie buvo pakišti- tikrieji šauliai nusiplovė dar įvykio vietoje. O šitie, susigundę lengvu uždarbiu po 5000 $ avansu kiekvienam, sėdo į tą pačią RENO, su kuria atvyko tikrieji teroristai, ir nurūko užduotu maršrutu. Auto nepakeitė specialiai, kad būtų tarnautų kaip jaukas FSB dėmesio atkreipimui !!!!

Paf

Teroristai teroristus teisia? Nejuokinkit voverių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS