Kretoje veikiausiai rastas dingusios amerikietės mokslininkės kūnas | Diena.lt

KRETOJE VEIKIAUSIAI RASTAS DINGUSIOS AMERIKIETĖS MOKSLININKĖS KŪNAS

  • 0

Graikijai priklausančioje Kretos saloje policija antradienį pranešė radę moters kūną, jų nuomone – vienos amerikietės mokslininkės, kurios buvo pasigestai, kai ji dalyvavo vienoje konferencijoje.

59 metų molekulinės biologijos specialistė Suzanne Eaton (Sjuzan Iton), dirbusi Vokietijoje veikiančiame Maxo Plancko (Makso Planko) institute, paskutinį kartą buvo matyta gyva liepos 2-ąją. Konferencijoje dalyvaujantys kolegos sakė maną, kad S. Eaton buvo išėjusi pabėgioti netoli Chanijos uosto.

Policija nurodė, kad pirmadienį aptiktas kūnas buvo viename urve netoli uosto. Į Kretą vyksta žmogžudysčių tyrėjai iš Atėnų, perimsiantys vadovavimą tyrimui.

Nors rasti palaikai dar nėra oficialiai atpažinti, Maxo Plancko institutas antradienį pareiškė „didžiulį liūdesį ir apgailestavimą“ dėl S. Eaton mirties.

Pranešime sakoma, kad ši biologė, kilusi iš Ouklando miesto Kalifornijoje, buvo „iškili ir įkvepianti mokslininkė, mylinti sutuoktinė ir motina, sportininkė, taip pat išties nuostabus, mūsų visų mylimas žmogus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS