Lietuvių namuose Anglijoje – kūdikių lavonai: prakalbo šokiruoti kaimynai | Diena.lt

LIETUVIŲ NAMUOSE ANGLIJOJE – KŪDIKIŲ LAVONAI: PRAKALBO ŠOKIRUOTI KAIMYNAI

  • 15

Po to, kai šeštadienį Pietų Velse, Bridžende esančiame Vildmilo priemiestyje buvo rasti dviejų kūdikių lavonai, vietiniai gyventojai – pašiurpę. Kai kurie sakė nebeleisiantys savo vaikų žaisti kieme, rašo „The Mirror“.

Teigiama, kad mažylių kūneliai aptikti namo gale esančioje terasoje. Pareigūnai sulaikė nusikaltimu įtariamą lietuvių porą – 47-erių vilkiko vairuotoją Žilviną Ledovskį, 29-erių Eglę Žilinskaitę ir dar vieną 37-erių vyrą. Jiems pareikšti įtarimai norėjus nuslėpti vaiko gimimą.

Lietuvių kaimynai pasakojo niekada negirdėję ir nematę, kad namuose būtų kūdikių, nors pora čia gyveno apie metus.

„Policija mums pasakė, kad buvo iškviesta tirti kito reikalo ir tada rado kūdikius. Nežinojome net ten gyvenančių žmonių vardų, tačiau pamatę sveikindavomės. Vienas iš dviejų vyrų visada dirbdavo namo garaže. Nežinome, ar ten gyveno du vyrai, bet antrasis visuomet būdavo šalia“, – atviravo kaimynė Charmaine Gardener-Ponting.

Eglė Žilinskaitė ir Žilvinas Ledovskis. Feisbuko nuotr.

Kiti kaimynai pasakojo matę, kaip pareigūnai išnešė maišus su lavonėliais, ir neslėpė – vaizdas draskė širdį. Jie teigė namuose niekada nematę moters ir manę, kad ten gyvena du vyrai ir šuo.

„Pati turiu keturis vaikus. Anksčiau jie žaisdavo čia, kieme, bet dabar neleisiu“, – sakė netoliese gyvenanti keturių vaikų mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anglas to skiep

Siknon susikisk tą savo pilietybę žmonių nejuokinus

skiep

nesuprantu,kodel rusus vadina lietuviais? Na gavo pilietybe Lietuvos nere i Anglija ,bet kodel jie vadinami lietuviais??? Ar ne per dosniai dalinama Lietuvos pilietybe?

Veidai ..ne lietuviski..

Dvynukus...kaip butu nuostabu,2 draugai kartu uzauge..Na,ju veidai,akys juodai juodos..ir oda ...Na,dabar kukuos belaisvej..ir prisimins Dvynius..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS