Lietuvių šeimos tragedija Jungtinėje Karalystėje: sesutės akyse žuvo dvejų metukų mergytė | Diena.lt

LIETUVIŲ ŠEIMOS TRAGEDIJA JUNGTINĖJE KARALYSTĖJE: SESUTĖS AKYSE ŽUVO DVEJŲ METUKŲ MERGYTĖ

  • 10

Jungtinėje Karalystėje žuvus dvejų metukų lietuvė. Ją atostogų parke partrenkė automobilis. BBC žiniomis, mažylė nuo sunkių sužalojimų mirė ligoninėje. 

Policija žiniasklaidai nurodė, kad lemtingą rugpjūčio 25 d. šeima su giminaičiais atostogavo „Horsley Hale Farm“ atostogų parke, kuris yra netoli Litlporto.

Pagalbos prašymą, į kurį atsiliepė daugybė žmonių, paskelbusi mergaitės mamos draugė Arūnė papasakojo daugiau nelaimės aplinkybių.

„Mums be galo sunku susitaikyti su Izabelės mirtimi, stengiuosi padėti Vaidai surengti laidotuves, kad būtų galima gedėti dėl mergaitės netekties ir švęsti jos gyvenimą. Laidotuvės, kurias norime surengti kitą savaitę, kainuoja 15 tūkst. svaro sterlingų ir mes stengiamės surinkti šias lėšas, kad paremtume Vaidą ir jos šeimą, išgyvenančią šį baisų laikotarpį. Dalis lėšų taip pat bus skirta psichologinei pagalbai, kurios dėl šios traumuojančios patirties gali prireikti Vaidai ir jos vyresniajai dukrai Militai, tapusiai šio tragiško įvykio liudininke. Esame labai dėkingi už bet kokias aukas ir dalijimąsi šiuo puslapiu, kad galėtume pabandyti pasiekti savo tikslą ir suteikti Izabelei atsisveikinimą, kurio ji nusipelnė, taip pat profesionalią pagalbą, kurios reikia Vaidai ir Militai“, – svetainėje „Go Fund Me“ rašė Arūnė.

Reikiama pinigų suma jau surinkta. 

Policija nurodė, kad avariją sukėlusi 42 metų moteris buvo apkaltinta pavojingu vairavimu ir paleista už užstatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

to Reziume

tik laiko klausimas kada tokia tragedija įvyks Laisvės al. Iš vis naikinti dviračių taką ir būtinai turi budėti porą policininkų, kurie draustų važiuoti dviračiais, paspirtukais Laisvės al. , nes tik sekundės reikalas ir ant mažiuko vaikelio, kuris darys žingsniuką į šoną gali užlėkti . Taip kad sakyti kur tėvai žiūrėjo - negalima

nesvarbu

na visumoj pats pigiausias variantas kapavietes mazuliukes 30 ciai metu 7000 kaina,kas labai norit paziurekit katalogus.

Reziume

kur tevai ziurejo...? . . .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS