Malaizijos džiunglėse dingusi europietė paauglė mirė nuo vidinio kraujavimo | Diena.lt

MALAIZIJOS DŽIUNGLĖSE DINGUSI EUROPIETĖ PAAUGLĖ MIRĖ NUO VIDINIO KRAUJAVIMO

  • 4

Pažeidžiama prancūzų ir airių kilmės paauglė, anksčiau dingusi viename Malaizijos kurorte, apsuptame drėgnųjų atogrąžų miškų, mirė nuo vidinio kraujavimo, sukelto didelio bado ir streso, bet jokių nusikalstamų veiksmų požymių neaptikta, ketvirtadienį pranešė policija.

Negeri Sembilano valstijos policijos vadas Mohamadas Matas Yusopas (Mohamadas Matas Jusupas) žurnalistams sakė, kad 15-metė Nora Quoirin (Nora Koirin) mirė nuo „žarnyno kraujavimo“ ir kad mergaitė prieš mirtį patyrė „didžiulį stresą“ ir „badą“.

„Kol kas nėra jokių įtarimų dėl nusikalstamų veiksmų“, – jis nurodė žurnalistams, paskelbęs anksčiau šią savaitę rastų palaikų tyrimo išvadas.

Manoma, kad N. Quorin mirė praėjus trims dienoms po jos dingimo, sakė M. M. Yusupas.

„Nėra jokių požymių, kad ji buvo išžaginta“, – pridūrė jis.

Paauglės kūnas be jokių drabužių antradienį buvo rastas vienoje dauboje tankiose džiunglėse po 10 dienų trukusių paieškų, kuriose dalyvavo šimtai žmonių.

Mergina dingo rugpjūčio 4-ąją – kitą dieną po to, kai su savo šeima iš Londono atvyko atostogų į atogrąžų miškų kurortą „Dusun“ netoli Kvala Lumpūro.

Tėvai įtarė, kad paauglė, kurios psichika buvo lengvai sutrikusi, buvo pagrobta. Tuo metu Malaizijos policija tai traktavo kaip asmens dingimą.

„Sudaužytos širdys“

Prieš surandant palaikus merginos šeima buvo pasiūliusi 50 tūkst. ringitų (10,6 tūkst. eurų) atlygį už informaciją, galinčią padėti rasti N. Quoirin. Pinigus jiems paaukojo viena Belfasto įmonė.

„Nora yra mūsų pirmasis vaikas. Ji buvo lengvai pažeidžiama nuo pirmosios gimimo dienos, – sakoma šeimos pareiškime. - Ji yra mums labai brangi, mūsų širdys yra sudaužytos. Kreipiamės į visus, turinčius informacijos apie Norą, kad padėtų mums ją surasti.“

Anksčiau paauglės motina Meabh (Medv) tramdydama ašaras pasakė emocingą kalbą, kurioje padėkojo jos dukters paieškoje dalyvaujančiai komandai. Merginos tėvas prancūzas Sebastianas stovėjo šalia.

Penkių hektarų plotą užimantis kurortas, kur dingo paauglė, yra kalnų papėdėje šalia tankių džiunglių.

Tėvai negalėjo patikėti, kad paprastai labai santūri paauglė galėjo kur nors nuklysti viena.

Merginai buvo diagnozuota holoprosencefalija, o tai reiškia, kad jos smegenys buvo nepakankamai susiformavusios, ji turėjo kalbos sutrikimų ir galėjo parašyti vos kelis žodžius.

Nora lankė mokyklą, skirtą vaikams, patiriantiems mokymosi ir bendravimo sunkumų.

Namelyje, kur kurorte buvo apsistojusi šeima, po mergaitės dingimo liko atviras langas.

Policija apklausė daugybę žmonių, paėmė ant lango rastus pirštų atspaudus ir patikrino vietos gyventojų pranešimus apie girdėtą sunkvežimio variklio ūžimą ankstų rytą, kai dingo mergina.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

man

Irgi keista,kad tiek rasoma apie ta paaugle,jos ieskojima,radima,aisku tai nelaime,bet kiek musu dingsta,randa juos ar ne,man butu idomiau,vistik savi

???

Kaip ji galejo nuoga kazkur nueiti ar nukristi .Man kazkas neaisku.O tevai ar neprisidejo???

Anonimas

Štai kokie tie europiečiai, 2,5 km nuo kurorto gauna galą iš bado . Tai kaip jie su rusais kariautų ? Kaip jie eitų į ataką, negavę ryte kavos ir nepaskaitę snukiadėžės ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS