Mičigano gyventojai protestavo prieš saviizoliaciją | Diena.lt

MIČIGANO GYVENTOJAI PROTESTAVO PRIEŠ SAVIIZOLIACIJĄ

Tūkstančiai Mičigano gyventojų trečiadienį protestavo prieš valstijos valdžios įsakymą žmonėms dėl koronaviruso pandemijos sėdėti namie, pranešė žiniasklaida.

Demonstrantai automobiliais suvažiavo prie valstijos valdžios rūmų jos sostinėje Lansinge, spaudė savo mašinų garsinius signalus ir skandavo „Užrakinkite ją!“, turėdami galvoje gubernatorę Gretchen Whitmer (Grečen Vitmer) ir jos įvestas infekcijos stabdymo priemones.

Eismas valdžios rūmų rajone, kur taip pat įvyko mitingas „Operacija „Aklavietė“, buvo blokuotas. Daug žmonių, kurių kai kurie buvo su prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) rinkimų kampanijos vėliavėlėmis, nepaisė organizatorių prašymo visą laiką būti savo automobiliuose ir užplūdo gatves.

Mitingą organizavo Mičigano Konservatorių koalicija, palaikanti Respublikonų partiją.

Mičigano įvestos socialinio atstumo priemonės yra vienos griežčiausių JAV. Valstijoje patvirtinta daugiau kaip 27 tūkst. užsikrėtimo koronavirusu atvejų, mirė 1,8 tūkst. žmonių.

G. Whitmer šiemetinėje JAV prezidento rinkimų kovoje remia potencialų Demokratų partijos kandidatą Joe Bideną (Džo Baideną).

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tai

atvarykit gaisrine ir ismaudykit visus dezinfekciniu skysci/u kitaip nesupras amerikoniski runkeliai...

sidas

nesiizoliuoji-jokios paramos!net is gydytoju puses.kad ju neuzkrestu.

Dar ko

Pradėkim dar juodasikniais rūpintis Savo pilna driskiu Apie juos rūpintis reikia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS