Migrantų grupė kirto Lenkijos ir Baltarusijos sieną | Diena.lt

MIGRANTŲ GRUPĖ KIRTO LENKIJOS IR BALTARUSIJOS SIENĄ

  • 3

Lenkijos Krašto apsaugos ministerija penktadienį informavo, kad nelegalių migrantų grupė pasienyje su Baltarusija kirto sieną. 

Ministerijos paviešintame vaizdo įraše matyti, kad migrantams pavyko kirsti Kužnicos pasienio punktą Baltarusijos pusėje. Tačiau netrukus jie buvo sulaikyti lenkų kariuomenės ir tarnybų.

Primename, kad padėtis pasienyje komplikavosi lapkričio 8 dieną, iš Baltarusijos pusės atvykus keliems tūkstančiams migrantų iš Vidurinių Rytų, norinčių patekti į ES. Lenkijos pareigūnai padėtį apibūdina kaip sunkiausią akimirką nuo krizės pasienyje pradžios.

Europos Sąjunga kaltina autoritarinį Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija keršijant už bloko sankcijas Minskui dėl represijų prieš opoziciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kaunietė

Kuo skubiau visiems tiems migrantams įvesti privalomą skiepijimą nuo Covid. Gal nors tai juos atgrasytų? Kodėl terorizuojami tik savi piliečiai?

Kaunas

tiems agresiviems valkatoms turi buti atgrasymas tolygus ju agresyviam elgesiui [[jie su irankiais,kastuvais,akmenimis kapoja,zeidzia pasieniecius---lyg tai mes verziames i ju valstybe ,o ne jie zveriu pavidalu kapoja musu sienas. Tiems zverims negaila atitemptu vaiku[[nes ne aishku ar jie yra ju tevai?!] kudikius ir nepilnamecius zverys stumia i priekinias linijas ,,,zverys ,kuriuos butina tramdyti ,,,Shalto vandens sroves butinos "ishprausti,,tuos zveris ,,ir atshaldyti ju smegenis. Ar tai PRASHYTOJAI?? NE, tai zveriu snukiai,agresoriai,kuriems turbut apmoketa ir APMOKYTI.

Pavardė

Tamsiaodžių karių ES vis daugėja. Jie nesustos nei prieš ką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS