Mįslė: sudužusiame sraigtasparnyje – futbolo klubo „Leicester City“ savininkas? | Diena.lt

MĮSLĖ: SUDUŽUSIAME SRAIGTASPARNYJE – FUTBOLO KLUBO „LEICESTER CITY“ SAVININKAS?

  • 2

Didžiojoje Britanijoje vis dar aiškinamasi, ar šeštadienio vakare po „Premier“ lygos rungtynių iš stadiono pakilusiame ir vėliau šalia esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje nukritusiame bei sprogusiame sraigtasparnyje buvo futbolo klubo „Leicester City“ savininkas tailandietis Vichai Srivaddhanaprabha (Vičajus Šrivadanaprabcha).

Remiantis kai kuriais pranešimais, sraigtasparnyje galėjo būti turtuolis, jo dukra, du pilotai ir dar vienas žmogus. Tačiau remiantis kitais pranešimais, dukters sraigtasparnyje nebuvo.

Britanijos televizijos kanalas „Sky News“ sekmadienį skelbia, kad sraigtasparniui kilo problemų dėl galinio sraigto. Galimybių išgyventi buvusieji sraigtasparnyje beveik neturėjo, nes po smūgio jis sprogo ir kilo didžiulis gaisras.

Milijonus į futbolo klubą investavęs ir jį atgaivinęs V.Srivaddhanaprabha mėgdavo po rungtynių namų stadione išskristi, sraigtasparniu pakildamas iš aikštės vidurio. Pilotų ir kitų keleivių tapatybės dar nepatvirtintos. Neaišku ir tai, ar buvo sužeista žmonių ant žemės.

GALERIJA

  • Mįslė: sudužusiame sraigtasparnyje – futbolo klubo „Leicester City“ savininkas?
  • Mįslė: sudužusiame sraigtasparnyje – futbolo klubo „Leicester City“ savininkas?
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaunas-Dublin

Kacape uzdaryk savo morda.

highly likely

highly likely tai yra britų spec. tarnybų darbas. Tai jie nuodija,arba organizuoja Dianos avariją.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS