Mokytojo ir moksleivės glėbesčiavimasis: įžvelgė ištvirkavimą, iškėlė baudžiamąją bylą | Diena.lt

MOKYTOJO IR MOKSLEIVĖS GLĖBESČIAVIMASIS: ĮŽVELGĖ IŠTVIRKAVIMĄ, IŠKĖLĖ BAUDŽIAMĄJĄ BYLĄ

Sankt Peterburgo tyrimų komitetas įtaria ištvirkavimu vienos miesto mokyklos mokytoją. Jo keistas bendravimas su moksleive sulaukė milžiniško socialinių tinklų vartotojų dėmesio, rašo fontanka.ru.

Prieš keletą dienų Sankt Peterburgo tyrimų komitetas pedagogui iškėlė baudžiamąją bylą dėl išvirkavimo su asmeniu, jaunesniu nei 16 metų.

Nusikaltimu įtariamas 62 metų pedagogas, turintis 32 metų darbo stažą.

Apie tai pranešė ir Sankt Peterburgo tyrimų komitetas. Tyrimo duomenimis, įtariamasis, būdamas mokyklos patalpose, per papildomus užsiėmimus ne kartą bandė ištvirkauti su moksleive.

Mokytojas norėjo pabučiuoti moksleivę į lūpas, o ji neleido to padaryti. Tada mokytojas juokdamasis prisiglaudė mergaitę prie savęs. Socialiniuose tinkluose išplatintame vaizdo įraše matyti, kad moksleivė neatsako į jo apkabinimą, atitraukia ranką ir neliečia vyro.

Baudžiamoji byla pedagogui buvo iškelta po to, kai į socialinius tinklus buvo įkeltas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip mokytojas bando pabučiuoti 14 metų moksleivę.

Stop kadras

Pats pedagogas po kilusio skandalo parašė prašymą išeiti iš darbo, tačiau tvirtino, kad nieko blogo nepadarė, tik norėjo nuraminti mergaitę dėl jos šeimoje susidariusių sudėtingų santykių.

Apie tai, kad prie jos priekabiauja mokytojas, keturiolikmetė moksleivė dar anksčiau buvo pasiskundusi klasės auklėtojai, taip pat apie tai papasakojo mokyklos direktoriui bei savo mamai.

Pedagogas mergaitės kaltinimus pavadino vaikiškomis fantazijomis, moksleivės pasakojimu suabejojo ir mama.

Tačiau mokyklos psichologė, pabendravusi su moksleive, pasakė: „Ji neišsigalvoja“.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Tai

Rossijos kasdienybė.Rusikės anksti pradeda suaugusių gyvenimą.Mama nepatikėjo,nes kas geriau gali nusimanyti apie dukters fantazijas.

Anonimas

Xaxahohoho

Mokykla

Is mokyklos vyt tokius pirdylas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS