Motinos sugyventinis žiauriai nužudė 2 metų sūnų | Diena.lt

MOTINOS SUGYVENTINIS ŽIAURIAI NUŽUDĖ 2 METŲ SŪNŲ

  • 2

Šių metų sausį, Doncaster mieste buvo žiauriai nužudytas vos dviejų metukų berniukas Keigan. Kraupų nusikaltimą įvykdė 33-ejų motinos Sarah O’Brien sugyventinis Martin Currie. Maža to, kaip atskleidžia šiurpios detalės, motina pati leido sugyventiniui pribaigti mažametį sūnų, rašo „Mirror“.

Teisme pora jau išgirdo ir jiems paskirtą nuosprendį. Motina kaltinama žiauriu vaiko išnaudojimu ir leidimo kankinti iki mirties, o jos sugyventinis pripažintas kaltu dėl nužudymo. Neslėptas ir faktas, kad iki kraupaus nusikaltimo pora kartu praleido tik šešis mėnesius.

Pomirtinė ekspertizė parodė, kad vaikui į smegenis buvo išsiliejęs kraujas po stipraus galvos smūgio. Teismo posėdžiuose buvo tik spėliojama, kad mažamečio berniuko galva buvo trankoma arba į sieną, arba į grindis.

Iki lemiamos tragedijos dienos, vaikui jau anksčiau buvo sulaužyta ranka, šonkauliai, lūžęs stuburas. Tai taip pat parodė tik pomirtinė ekspertizė, dėl šių traumų jie į medikus nesikreipė. Tačiau dėl kūdikio sumušimo buvo kreiptąsi dar praėjusių metų spalį, kai vaikas į ligoninę buvo atgabentas sumuštu veidu. Tuomet motina tvirtino, kad vaikas nukrito nuo laiptų ir nuslėpė žiaurų sugyventinio elgesį.

Nelaimės dieną sugyventinis namuose su vaiku buvo likęs vienas, motina tuo tarpu buvo išėjusi. Likus dviem valandoms iki kol vyras iškvietė greitąją, onterneto naršyklės istorijoje pareigūnai aptiko tokius paieškos terminus kaip „nereguliarus kvėpavimas“, „gurguliavimas“, „sąmonės netekimas“.

Medikus pora iškvietė prieš 11 val. ryto tvirtindami, kad mažametį vaiką rado nebekvėpuojantį lovoje ir nežino, kas nutiko. Jis buvo skubiai išgabentas į ligoninę, deja, medikai vaikui padėti nebegalėjo, kitą dieną jo gyvybė ligoninėje užgeso. Po išsamios apžiūros apie šiurpias išvadas jie informavo pareigūnus.

„Didelė tragedija, kad Keigan gyvenimas baigėsi praėjus vos keturioms dienoms po jo antro gimtadienio. Jis buvo nužudytas savo paties namuose – saugioje vietoje, ten, kur jis turi būti saugomas nuo pavojų, o ne juos patirti. Išgirdome visus parodymus, visas išvadas, kaip stipriai vaikas buvo kankinamas.

Motina nežengė nei vieno tvirto žingsnio, kad apsaugotų savo vaiką. Ji leido sugyventiniui jį nužudyti ir tam nesipriešino, jo negynė. Taip pat, jie abu melavo apie tai, kas iš tikrųjų įvyko. Labai skaudu, ši byla – itin tragiška. Labai liūdna, kad vaiko gyvenimas baigėsi taip žiauriai“, - buvo kalbama teisme.

Teisme taip pat paviešinta, kad visus patirtus sužalojimus, kaip stuburo lūžiai, vaikas galėjo patirti apytikriai 6-16 savaičių iki mirties, šonkauliai jam buvo sulaužyti apie 2-4 savaitės iki mirties. Taip pat aptikti ankstesni kraujo išsiliejimai į smegenis, kurie galėjo būti kelių mėnesių senumo.

Vaiko kaukolė buvo sutraiškyta taip stipriai, kaip, palyginta teisme, nutinka krentant iš labai didelio aukščio arba patiriant sunkų smūgį.

Originali publikacija čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/motinos-sugyventinis-ziauriai-nuzude-2-metu-sunu

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jop

Tokie jau ne žmonės, tai jiem žmonių teisės ir neturėtų galioti.

Skaitytojas

There must be death penalty for murderer!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS