Naujosios Zelandijos paplūdimyje – 2 mln. dolerių vertės kokaino paketai | Diena.lt

NAUJOSIOS ZELANDIJOS PAPLŪDIMYJE – 2 MLN. DOLERIŲ VERTĖS KOKAINO PAKETAI

  • 1

Naujojoje Zelandijoje į krantą išplauta keliolika pakelių kokaino, kurio vertė – daugiau kaip 1,8 mln. eurų. Narkotikai aptikti Bethells paplūdimyje – populiarioje pakrantėje netoli Oklendo. Kvaišalai buvo paslėpti 19 pakelių, kurių kiekvienas buvo maždaug vaizdo kasetės dydžio.

Viename Naujosios Zelandijos laukiniame paplūdimyje netoli Oklando miesto buvo aptikta kokaino paketų, kurių vertė siekia 2 mln. dolerių (1,8 mln. eurų), ketvirtadienį pranešė vietos žiniasklaida.

Kaip pranešama, paplūdimyje gulėjo 19 stačiakampių mėlynos spalvos paketų su neįprastais simboliais.

Į krantą išmestus narkotikus trečiadienio vakarą surado vietos gyventojai. Jie iškvietė policiją, kuri po ekspertizės patvirtino, kad tuose paketuose buvo kokainas.

Pareigūnai iš sraigtasparnio apžiūrėjo tą vietovę, kad patikrintų, ar netoliese nebėra narkotikų.

„Esama nedidelės tikimybės, kad paplūdimyje atsiras dar keli paketai. Prašome visų, kas juos suras, nedelsiant susisiekti su mumis“, – sakė vietos policijos inspektorius Colinas Parmenteris (Kolinas Parmenteris).

Kaip skelbiama, narkotikų siunta galėjo atkeliauti iš Peru arba Kolumbijos, bet kokią šalį ji turėjo pasiekti, Naujosios Zelandijos pareigūnai nežino.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vincas

Matomai pamate ,kad arteja pasieneciu kateriai ir ....visas “gerybes” i vandeni...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS