A. Navalnas pasidalijo pirmąja žinute po apnuodijimo | Diena.lt

A. NAVALNAS PASIDALIJO PIRMĄJA ŽINUTE PO APNUODIJIMO

  • 17

Rusijos opozicijos lyderis Aleksejus Navalnas, pabudęs iš dirbtinės komos, antradienį pasidalijo žinute socialiniame tinkle „Instagram“.

Vyras, paviešindamas savo ir šeimos nuotrauką iš ligoninės palatos, pateikė informacijos apie savo sveikatos būklę.

„Sveiki, čia Navalnas. Pasiilgau jūsų. Vis dar praktiškai nieko negaliu daryti pats, tačiau vakar visą dieną sugebėjau kvėpuoti savarankiškai. Visiškai savarankiškai. Nepasitelkiau jokios šoninės pagalbos, net pagalbinio ventiliatoriaus gerklėje neprireikė. Labai patiko. Nuostabus, daugumos neįvertinamas procesas. Rekomenduoju“, – instagramo paskyroje rašė A. Navalnas.

44-erių A. Navalnas rugpjūčio 20 dieną pasijuto blogai skrydžio iš Tomsko į Maskvą metu. Lėktuvas neplanuotai nutūpė Omske ir A. Navalnas komos būsenos buvo nuvežtas į Omsko ligoninę. Rugpjūčio 22-ąją jis buvo pervežtas į kliniką „Charite“ Berlyne.

Rugsėjo 2 dieną Vokietijos pareigūnai, remdamiesi šalies kariuomenės laboratorijos išvadomis, paskelbė, kad A. Navalno organizme aptikta nuodų iš nervus paralyžiuojančių medžiagų grupės „Novičiok“ pėdsakų. Rusijos pareigūnai savo ruožtu pareiškė, kad dar per anksti daryti galutines išvadas dėl A. Navalno komos priežasčių, ir pareikalavo Vokietijos pateikti įrodymus.

Rugsėjo 7-ąją klinika „Charite“ paskelbė, kad A. Navalnas pabudo iš dirbtinės komos, jo būklė pagerėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Anonimas

Mama, tai bent buvau prisilakęs, vos galų neatidaviau. Kaip čia dabar pasireklamuoti ?

IŠ TOS NUOTRAUKOS...

Tai vadinasi - nuodijimo cirkas prasidėjo...Skrypalio variantas. Tik, niekaip nesuprantu - užsienio spauda tą "novičioką" reklamavo - kaip baisų ir nepagydomą...Tuo tarpu tiek Skrypalis, tiek Navalnas - sveiki ir gyvi...Keista, ar ne?

kauniete

Juokinga matyti žmoniu bandos kova dėl ko už ka ir taip aišku Navalnas nori i duma navalnas nori kad galėtu gera kasni atsikasti išdaves tėvyne amerikonam europai šikt jam ant tos liaudies jeigu kam ir rūpi savo tėvynė rusia tai tik ne tam niekšui Navalnui ateis laikas dvės kaip ir visi provokatoriai tiesiog šlikštus slimokai ir leke tuoj i užsieni loti ant savu brudas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS