Neeilinė istorija: upės pakrantė tapo gimdymo vieta, mama ir kūdikis – ieškomi | Diena.lt

NEEILINĖ ISTORIJA: UPĖS PAKRANTĖ TAPO GIMDYMO VIETA, MAMA IR KŪDIKIS – IEŠKOMI

  • 4

Neeilinė istorija iš Australijos. Sidnėjaus Kuko upės pakrantėje rasta žmogaus placenta ir virkštelė. Įtariama, kad čia moteris pagimdė kūdikį. Abiejų dabar įnirtingai ieško policija, pasitelkusi šunis. Bijoma, kad tiek motinai, tiek kūdikiui gresia pavojus.

Galbūt sunku patikėti, tačiau kažkam vienos Sidnėjaus upės pakrantė tapo gimdymo vieta. Čia šunį vedžiojęs praeivis policijai pranešė apie įtartiną radinį.

„Tikrai yra tikimybė, kad asmuo, kuris pagimdė, o vėliau placentą ir bambagyslę išmetė į Kuko upę, nenori, kad kas nors sužinotų. Niekas nieko neteisia. Jie turi žinoti, kad mes dėl jų nerimaujame, kad norime žinoti, jog jie saugūs“, – kalbėjo vyriausiojo inspektoriaus pavaduotoja Christine McDonald. Australijos policija įnirtingai ieško gimdyvės ir kūdikio. Pasitelkti ir šunys. Visus turinčius informacijos pareigūnai prašo pranešti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Daugeliui žmonių gimdymas gali būti traumuojantis ir labai varginantis. Esu labai susirūpinusi dėl motinos saugumo ir psichinės sveikatos, taip pat dėl jos kūdikio saugumo. Prašau, kad ji kreiptųsi į sveikatos priežiūros tarnybas, policiją ir visus, kurie gali suteikti jai bet kokią paramą šiuo labai sunkiu metu“, – kreipėsi Christine McDonald.

Vietos gyventojus žinia pribloškė.

„Galvoju, kokiomis aplinkybėmis tai įvyko. Mano draugai sakė, kad tai galėjo būti tiesiog viena iš tų hipių, kurie tai padaro ir grįžta namo. Tikiuosi, kad jiems viskas gerai“, – vylėsi vyras.

Policija žada pasitelkti dar ir narus, kurie padės ieškoti moters ir kūdikio pėdsakų upėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

elena

taip ir nesupratau cia raso kad zmogus vedziodamas suni rado sita radini cia raso kad ismete i upe tai kaip yra is tikruju arba rasykit teisybe arba nerasykit tada nieko

hmmm

Lyg tai Lietuvoje neuztenka dramos.

asd

O tai kur nusikaltimas, kad ieško moters INIRTINGAI SU ŠUNIMIS? Kur įstatymas, kad negalima gimdyti prie upės? Nėra tokio. Todėl palikite ramybėje tą moterį. O ką jus ten galvojate- nusispjauti. Matyt rūpį tik vaiką atimti, juk norinčių kūdikį nusipirkti, t.y. įsivaikinti, laukia visas būrys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS