Netoli Mianmaro sostinės retas didelis viesulas pražudė 8 žmones | Diena.lt

NETOLI MIANMARO SOSTINĖS RETAS DIDELIS VIESULAS PRAŽUDĖ 8 ŽMONES

Mianmare prie sostinės Neipido pietinio pakraščio du kaimus nusiaubęs didelis viesulas pražudė aštuonis žmones, šeštadienį pranešė vienas gelbėtojas.

Viesulas susidarė maždaug 18 val. ir siautė maždaug 40 minučių. Jis sugriovė 232 namus, sakė Thet Paing Soe (Tet Paing So) iš labdaros organizacijos „Doh Lewe“.

Pasak jo, labdaros organizacijos į ligonines nuvežė 128 žmones.

Dideli viesulai Mianmare yra reti.

Valstybinė televizija MRTV pranešė, kad šalį valdančios chuntos lyderis Min Aung Hlaingas šeštadienį apsilankė nelaimės rajone ir teikė pagalbą gyventojams. Pranešime nurodoma, kad tarp sugriautų pastatų yra du budistų vienuolynai ir nedidelė klinika.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

"gelbėtojams"

Vesulas, kuris atsiranda kartais "nužudo" tik 0-10 individų, kada Ukrainos ar kitame kare dėl pačiu žmonių kaltės žūsta kasdien keliasdešimt žmonių. Pats didžiausias priešas žmogui yra kitas žmogus, ir dabar tai yra žalieji bolševikai, kurie" gelbsti" žemę nuo co2 , anksčiau tai buvai fašistai "gelbėjo" nuo žydų arba inkvizicija nuo raganų.

tai

jeigu retas reuskia gal but dirbtynis juk dabar niekas blogo nevyksta be velnio isikisymo matomai siunta isispendes pats save i kampa ir grieb visus kas pasiduod jo itakai ir baimei kuria dalina visiems apsitriesdams z=0

lansbirbi

greiciau taikyk sankcijas viesului...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS