Oklahomoje per šaudymą prekybos centre žuvo trys žmonės | Diena.lt

OKLAHOMOJE PER ŠAUDYMĄ PREKYBOS CENTRE ŽUVO TRYS ŽMONĖS

  • 1

Oklahomos mieste Dankane trys žmonės anksti pirmadienį žuvo per šaudymą prekybos centre „Walmart“, pranešė vietos žiniasklaida, remdamasi valstijos kelių ir vietos policijos informacija.

Kaip nurodė televizija TNN, Dankano policijos viršininkas Danny Fordas (Danis Fordas) sakė, jog buvo šaudoma prie parduotuvės ir kad tarp žuvusiųjų yra įtariamas užpuolikas.

Aplinkinės mokyklos buvo laikinai uždarytos, bet vėliau vietos policija paskelbė, kad padėtis vėl saugi, sakoma Dankano valstybinių mokyklų tinklo „Facebook“ pranešime.

Šaudynės mieste, esančiame maždaug už 130 km į pietus nuo Oklahoma Sičio, įvyko prieš 10 val vietos (18 val. Lietuvos) laiku, nurodė policija. Pasak teisėsaugos, aukomis tapo du vyrai ir moteris.

Rugpjūtį per šaudymą „Walmart“ parduotuvėje Teksaso valstijos mieste El Pase žuvo 22 žmonės. Liepą kitoje šio prekybos tinklo parduotuvėje Misisipės valstijoje nepatenkintas darbuotojas nušovė du bendradarbius ir sužeidė policininką.

Per šaudynes El Pase 21 metų užpuolikas nurodė surengęs pražūtingą ataką reaguodamas į, anot jo, „ispanakalbių invaziją“ Teksase.

Po šių dvejų šaudynių, įvykusių per savaitės laikotarpį, „Walmart“ paskelbė savo parduotuvėse apribosiantis prekybą ginklais ir šaudmenimis.

Tuo metu Kalifornijos valstijos miesto Fresno policija sekmadienį pranešė, kad keturi asmenys buvo nušauti ir dar šeši sužeisti per išpuolį, kurio taikiniu tapo žmonės, susirinkę vieno namo užpakaliniame kieme stebėti futbolo rungtynių televizijos transliacijos.

GALERIJA

  • Oklahomoje per šaudymą prekybos centre žuvo trys žmonės
  • Oklahomoje per šaudymą prekybos centre žuvo trys žmonės
AP nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Jankiškoji demoNkratija... viską turim nuo jų kopijuot?.. :/

SUSIJUSIOS NAUJIENOS