Paaiškėjo kraupių detalių apie ryklių pražudytas moteris: gelbėtojai tik juokėsi iš turistų | Diena.lt

PAAIŠKĖJO KRAUPIŲ DETALIŲ APIE RYKLIŲ PRAŽUDYTAS MOTERIS: GELBĖTOJAI TIK JUOKĖSI IŠ TURISTŲ

  • 8

Plaukiodamos Raudonojoje jūroje Egipte ryklio aukomis tapo dvi moterys. „The Sun“ praneša, kad poilsiautojai gelbėtojus apie ryklių buvimą perspėjo likus penkiolikai minučių iki 68 metų austrės Elisabeth Sauer mirtino užpuolimo.

Turistų perspėti gelbėtojai esą nepaisė pavojaus ir neįsakė turistams išlipti iš vandens.

„Anglakalbiai žmonės, stovėję prieplaukoje, pamatė ryklį likus penkiolikai minučių iki išpuolio ir įspėjo gelbėtojus. Tačiau jie juokėsi sakydami, kad  mieste nėra ryklių ir niekada nebuvo“, – rašė turistai.

Ryklio sudarkytas 40 metų rumunės kūnas buvo rastas ant koralų praėjus mažiausiai dviem dienoms po to, kai buvo pranešta apie jos dingimą.

Vienas liudininkas teigė, kad pusė moters kūno buvo nukąsta.

Rumunė – antroji rasta auka. Dieną prieš tai, už maždaug 200 metrų nuo šios vietos, jūroje buvo nufilmuota pensininkė austrė E. Sauer. Ji beviltiškai plaukė atgal į prieplauką, nors per žiaurią ataką prarado ranką ir koją.

Ji mirė nuo nervinio šoko, kai greitosios pagalbos medikai bandė ją gaivinti.

Vietinė gyventoja vardu Žana atskleidė, kaip rumunė dingo iš savo viešbučio.

„Ji buvo rasta ant koralų. Jos kūnas buvo subjaurotas. Ji buvo Rumunijos pilietė“, – atskleidė ji ir pridūrė, kad moteris jau dvi dienas buvo dingusi iš savo kambario.

Gyventoja tvirtino, kad po pirmosios aukos niekas neuždarė jokių paplūdimių.

„Gelbėtojai, kaip visada, norėjo tai nuslėpti, bet kai paaiškėjo, kad yra dvi aukos, jie galiausiai sujudo“, – kalbėjo moteris.

Ataskaitose apie rumunės kūno radimą pateikiami painūs laikotarpiai. Panašu, kad pirmieji pranešimai apie rastą kūną buvo liepos 2 d. Jei ji buvo dingusi dvi dienas, vadinasi, paskutinį kartą savo viešbutyje moteris buvo birželio 30 d. E. Sauer buvo užpulta liepos 1 d., vėlyvą popietę.

GALERIJA

  • Paaiškėjo kraupių detalių apie ryklių pražudytas moteris: gelbėtojai tik juokėsi iš turistų
  • Elisabeth Sauer.
123rf.com nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Patarimas

Maudykis su burka ir joks ryklys neužpuls . O čia ryklys pamato beveik nuogą riebią bobą ir nesusilaiko....ar bent vieną egiptietę kada suėdė ? Vien geiropietes...

kavenskis

jura tai juros gyvunu teritorija, tad jeigu nusprendei issimaudyti ten kur gali buti rykliu tai kaltink tik save! gaila kad rykliams reikia ginti savo teritorija nuo dvikoju parazitu.

Wow...ko jus tykites..

Kam tam nususes Egiptas,kad pigiau..nesamone ! Visame pasaylyje skaitoma tik pinigai, o ne kliutys poilsiautojiems. Tai nuskendo,tai rykliai suede. tai numire slaprau .ir tt. ten nera jokios apsaugos gyvybei. Labai liudna.... tik pinugai rupi..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS