PAR vaizdo klipo filmavimo aikštelėje išžagintos aštuonios moterys | Diena.lt

PAR VAIZDO KLIPO FILMAVIMO AIKŠTELĖJE IŠŽAGINTOS AŠTUONIOS MOTERYS

Mažame Pietų Afrikos miestelyje užpuolikų gauja šią savaitę įsiveržė į muzikinio klipo filmavimo aikštelę ir išžagino aštuonias jame vaidinti turėjusias jaunas moteris, penktadienį pranešė policija.

Saugumo pajėgos dėl ketvirtadienio išpuolio kol kas areštavo tris iš maždaug 20 įtariamųjų, sakė policijos ministras Bheki Cele (Bekis Selė).

Krugersdorpo miestelyje į vakarus nuo Johanesburgo gauja užpuolė filmavimo komandą, jai iškraunant įrangą ir rengiant aikštelę, reporteriams sakė ministras.

Užpultų moterų amžius yra nuo 18 iki 35 metų, nurodė B. Cele ir pridūrė, kad vieną moterį išžagino 10 vyrų, o kitą – aštuoni.

Net vyrai buvo išrengti nuogai ir apvogti, sakė ministras Johanesburge vykstančios valdančiosios partijos konferencijos kuluaruose.

„Atrodo, kad jie užsienio piliečiai; iš esmės jie yra zama zamos“, – sakė jis, paminėdamas neteisėtas kasyklas įsirengiančius asmenis.

Prezidentas Cyrilas Ramaphosa (Sirilas Ramafosa) toje pačioje konferencijoje sakė nurodęs policijos ministrui užtikrinti, kad kaltininkai būtų sulaikyti.

Pietų Afrikoje pranešama toli gražu ne apie visus išžaginimus, bet vidutiniškai apie vieną tokį nusikaltimą šalies policija informuojama kas 12 minučių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Šitais primatais,

neomarksistų pastangomis tvindoma Europa ir skatinamas rasinis maišymasis.

Tiesa

Tegul tvarko kur...as,nes per jas šeimos gyventi negali.Rašykite kas dedasi Lietuvoje tuo klausimų ,nieko neišžaginamos Lietuvoje, pačios ieško tų kurie yra matomai panašūs i jas ir lipa ant galvos, per prievartą.Moterys Lietuvoje tapo išsigimusiom,vyrai pašiurpe, bėga nuo tokių.

Jonas

Pagerins Europos demografija?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS