Prancūzijos teisėsauga atlieka tyrimą dėl trijų mirčių po skiepo „AstraZeneca“ vakcina | Diena.lt

PRANCŪZIJOS TEISĖSAUGA ATLIEKA TYRIMĄ DĖL TRIJŲ MIRČIŲ PO SKIEPO „ASTRAZENECA“ VAKCINA

Paryžiaus prokuratūra pradėjo tyrimą dėl trijų mirties atvejų po skiepo „AstraZeneca“ vakcina. Preliminarus tyrimas dėl „netyčinio nužudymo“ trimis atvejais pradėtas po šeimų kreipimosi, trečiadienį pranešė tyrėjai. Tarp mirusiųjų yra dvi 26 ir 38 metų amžiaus moterys, kurioms netrukus po vakcinacijos susidarė krešuliai.

Nante Vakarų Prancūzijoje mirė 26 metų medicinos studentė, kurios palaikai dabar bus tiriami. Tulūzoje šalies pietvakariuose dėl kraujo krešulių smegenyse mirė 38-erių socialinė darbuotoja. Prokuratūra aiškinsis ir trečią mirties atvejį Paryžiaus regione.

Aukų šeimų advokatas Etienne‘as Boittinas kalbėjo apie iš viso 15 neišaiškintų mirties atvejų Prancūzijoje. Tai daugiausiai „jaunesni nei 60 metų amžiaus“ žmonės.

Prancūzijoje po pranešimų apie retus, bet sunkius kraujo krešulių susidarymo atvejus  „AstraZeneca“ vakcina naudojama tik vyresniems nei 55 metų amžiaus gyventojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pil.

Yra keli atvėjai,tačiau po kurio laiko, bus daugiau mirčių nuo skiepų.Skiepai neištirti,vyksta bandymas su žmonėmis.Kodėl neieško ir yra neskelbiami kalti,kurie paleido virusą.Jis neatsirado iš niekur ir privalo būti paskelbti kalti.Tai sąmoningas žmonijos juodijimas,toliau sęka vakcinavimas,nuo kurio taip pat mirs žmonės.Netikiu ,kad šalių aukšti pareigūnai yra paskiepyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS