Prasideda futbolininko D. Alveso teismas dėl išžaginimo | Diena.lt

PRASIDEDA FUTBOLININKO D. ALVESO TEISMAS DĖL IŠŽAGINIMO

  • 1

Barselonoje pirmadienį prasidėjo buvusios Brazilijos futbolo žvaigždės Dani Alveso (Danio Alveso) teismas dėl moters išžaginimo viename vietos naktiniame klube.

40-metis buvo atvežtas į teismą policijos automobiliu iš įkalinimo įstaigos „Brians 2“, esančios netoli Katalonijos sostinės, kur jis yra nuo sulaikymo 2023 metų sausį. Jo teismo procesas, kaip tikimasi, baigsis trečiadienį.

D. Alvesas buvo apkaltintas 2022-ųjų gruodžio pabaigoje naktinio klubo tualete išžaginęs jauną moterį.

Buvusi „Barcelona“ ir Paryžiaus „Saint-German“ žvaigždė buvo laikoma suimta be galimybės sumokėti užstato, nes teismas manė, kad esama pavojaus, jog D. Alvesas bandys pabėgti.

Pirmą kartą paviešinus šią istoriją ir prieš jį sulaikant D. Alvesas neigė pažįstantis šią moterį, tačiau per apklausą po suėmimo pakeitė savo versiją ir tvirtino, kad lytinių santykių turėjo abipusiu sutarimu.

Prokurorai reikalauja skirti D. Alvesui devynerių metų įkalinimo bausmę, o po jos nustatyti dešimt metų sąlyginės laisvės periodą. Kaltintojai taip pat rekomenduoja priteisti nukentėjusiajai 150 tūkst. eurų kompensaciją.

Birželį paskelbtame interviu sportininkas gynė savo nekaltumą, sakydamas, kad jo sąžinė švari.

Per savo itin sėkmingą karjerą D. Alvesas iškovojo 42 futbolo titulus, įskaitant tris Čempionų lygos titulus su „Barcelona“ ir du „Copa Americas“ titulus su Brazilija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Na va

Ko tik nebūna

SUSIJUSIOS NAUJIENOS