Pretenduoja į metų kvailiausio nusikaltėlio titulą: policijos ieškomą vyrą išdavė viena kūno dalis | Diena.lt

PRETENDUOJA Į METŲ KVAILIAUSIO NUSIKALTĖLIO TITULĄ: POLICIJOS IEŠKOMĄ VYRĄ IŠDAVĖ VIENA KŪNO DALIS

  • 0

Jungtinėje Karalystėje policijos ieškomas vyras pretenduoja į kvailiausio metų nusikaltėlio titulą – neradęs geros vietos pasislėpti, jis įlindo į spintą ir užsidengė galvą antklode.

Vagystėmis kaltinamo vyro namus Swadlincote mieste pirmadienį apieškojusi policija juoką keliančia istorija pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Jeigu mes tave galime rasti besislapstantį namuose, jeigu mes lipame per tvoras, kad tave suimtume, argi mes nepatikrinsime tavo spintos? Argi nematysime, kad slepiesi po antklode?“ – oficialioje feisbuko paskyroje rašo Swadlincote policija.

Pareigūnų teigimu, anksti ryte tikrindami paieškomų nusikaltėlių namus jie surengė reidą minėtu adresu. Būtent tada ir įvyko net ir visko mačiusius policininkus pralinksminęs incidentas.

„36-erių vyras buvo suimtas po to, kai radome jį spintoje pasislėpusį po antklode. Jį išdavė didelės pėdos“, – skelbiama socialinių tinklų įraše. Pareigūnai priduria: „Jeigu bėgsite nuo Swadlincote policijos, jūs tiesiog atsidursite kalėjime pavargęs. Gerai, kad šis vyras bent jau turėjo antklodę nakčiai kameroje.“

Nevykęs vagies bandymas pasislėpti nuo pareigūnų tapo juoko šaltiniu ne tik policijai, bet ir internautams, kurie pasiūlė Swadlincote policijai surengti kvailiausio nusikaltėlio konkursą – didelė tikimybė, kad jį laimėtų būtent šis slapukas.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/policijos-ieskoma-vyra-isdave-viena-kuno-dalis.

GALERIJA

  • Pretenduoja į metų kvailiausio nusikaltėlio titulą: policijos ieškomą vyrą išdavė viena kūno dalis
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS