Prezidentūra: Ukraina neturi nieko bendra su išpuoliu Maskvoje | Diena.lt

PREZIDENTŪRA: UKRAINA NETURI NIEKO BENDRA SU IŠPUOLIU MASKVOJE

  • 5

Ukraina „neturi nieko bendra“ su vienoje koncertų salėje prie Maskvos penktadienį įvykdytu išpuoliu, platformoje „Telegram“ pareiškė prezidento tarnybos patarėjas Mychaila Podoliakas.

„Kalbant apie įvykius „Crocus City“ [koncertų salėje] Rusijos [Maskvos] priemiestyje, kur šiandien įvyko tam tikri įvykiai, kažkoks šaudymas, kažkokie nenustatytų asmenų teroristiniai veiksmai, pasakysime aiškiai, Ukraina visiškai nesusijusi su šiais įvykiais“, – pabrėžė jis.

Ginkluotiems asmenims penktadienį pradėjus šaudyti viename Maskvos priemiestyje vykusiame roko koncerte, žuvo ir buvo sužeista žmonių, o po šaudymo koncertų salės pastate kilo didelis gaisras, pranešė Maskvos meras ir Rusijos naujienų agentūros.

Rusijos federalinės saugumo tarnybos (FSB) pateiktais preliminariais duomenimis, per šį išpuolį koncertų salėje prie Maskvos žuvo mažiausiai 40 žmonių, o daugiau kaip 100 buvo sužeisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

NARKOMANAS ZELENSKIS ŽAIDŽIA SU UGNIMI...

Neabejoju, kad tai Amerikos teroristų planas. Tik...atsakys savo galva tas narkašas.

*

Keisti tie Ukrai ir JAVainiai. Niekas nieko dar nekaltina, teroristai dar šaudo, stogas dar dega, sužeistuosius veža o tie DU jau rėkia per visus prietaisus kad tai ne mes, tai ne Ukrainos darbas ir tt. Ant vagies ir kepurė dega !

Nuomonė

Meluoja kaip visuomet.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS