Programišiai įspėjo A. Lukašenką: jei bus sulaikomi protestuotojai, laukia pasekmės | Diena.lt

PROGRAMIŠIAI ĮSPĖJO A. LUKAŠENKĄ: JEI BUS SULAIKOMI PROTESTUOTOJAI, LAUKIA PASEKMĖS

  • 67

„Jeigu rugsėjo 13 dieną bus sulaikytas nors vienas protestuotojas, Baltarusija pamirš, kas yra mokesčiai, kol nepasibaigs areštavimai ir Aleksandras Lukašenka nepasitrauks iš posto, – socialiniame tinkle „Telegram“ skelbė programišiai.

Kaip teigiama portale belaruspartisan.by, „Kiber-partizanais“ pasivadinę programišiai įspėjo A. Lukašenką, kad sekmadienį, kai planuojamas dar vienas didelis protestas, sulaikius bent vieną jo dalyvį – prezidento laukia didelės ir skaudžios pasekmės.

„Aliaksandrai Grigorijevičiau, mes kreipiamės į tave asmeniškai: bus labai skaudu. Pirma nutrūks mokesčių sistema, toliau šalyje nebus elektros, o tada žlugs ir bankų sistemos. Ar tau to reikia?“ – dėstė programišiai.

Jie tvirtino, kad nemato problemų žlugdant šalies valiutą ir pradedant blokuoti prezidento artimų žmonių banko sąskaitas.

„Rugsėjo 13-oji yra paskutinė diena apsigalvoti. Ir dar vienas dalykas: rytoj tu pats privalai palikti savo rūmus ir išėjęs į Nepriklausomybės aikštę per garsiakalbį atsiprašyti baltarusių“.

„Kiber-partizanai“ jau yra prisiėmę atsakomybę dėl Vidaus reikalų ministerijos, Prezidento administracijos ir daugybės kitų svetainių nulaužimų, vidaus reikalų ministerijos, OMON pajėgų ir KGB pareigūnų sąrašų nutekinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (67)

Lietuvis

Is herbo matyti tie programisiai lietuviai! Lietuviai jega!

123

Lukašenka išskrido derėtis dėl konclagerio Sibire, ten greit sukiš tuos programišius ir kitus teroristus. Sevvostlage ir Dalstrojuj dar yra yra gerai išsilaikiusių, paremontuos kiek ir pirmyn...

manau

visus tuos protestuojancius maistininkus kuo greiciau i Cypke ir valstybeje bus tvarka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS