Per Rio de Žaneiro karnavalą nukentėjo dar mažiausiai 17 žmonių | Diena.lt

PER RIO DE ŽANEIRO KARNAVALĄ NUKENTĖJO DAR MAŽIAUSIAI 17 ŽMONIŲ

  • 1

Rio de Žaneiro karnavalo parade mažiausiai 17 žmonių buvo sužeisti antradienį sugriuvus daliai vienos platformos, pranešė pareigūnai.

Populiarios sambos mokyklos „Unidos da Tijuca“, surengusios pasirodymą Naujojo Orleano karnavalo tema, antroji platforma apie 3 val. vietos laiku neatlaikė šokėjų svorio ir sugriuvo, važiuodama per Rio de Žaneiro sambodromą.

Gelbėtojai išnešė sužeistuosius neštuvais, o ant tako susirinkę šventės dalyviai verkė.

Policija tiria nelaimės priežastis.

Rio de Žaneiro valstijos sveikatos apsaugos sekretoriaus pranešime sakomma, kad iš 17 nukentėjusiųjų šeši buvo išvežti į ligoninę, o dviejų žmonių būklė buvo sunki. Vienas jų patyrė galvos traumą.

Paradas buvo sustabdytas beveik 25 minutėms, kol sužeistiesiems buvo suteikta medicinos pagalba. Vėliau renginį leista tęsti.

Parado dalyvis Felixas Souza (Feliksas Soza) sakė, kad nelaimė įvyko, kai jis šoko šalia tos platformos.

„Išgirdome viršuje kažkokį triokštelėjimą, – pasakojo jis. – Žmonės pradėjo klykti; nesupratom, kas įvyko. Visiems tai buvo nevilties akimirka.“

„Unidos da Tijuca“ direktorius Ailtonas Freitasas sakė, kad mokyklos platformos prieš karnavalą ne kartą buvo išbandytos.

„Per savaitę išbandėme tris kartus su didesniu svoriu negu vežėme šiandien. Artėjant paradui šiuos bandymus vykdėme kiekvieną dieną. Esame netgi labiau sukrėsti negu jūs, – A.Freitasas sakė žurnalistams. – Nežinau, kas dedasi, bet šiemet Rio karnavalą lydi nesėkmės.“

Keliomis minutėmis anksčiau įvyko nedidelis incidentas per sambos mokyklos „Mocidade Independente“ pasirodymą. Nuo jos ketvirtosios platformos atitrūkus vienai platformai viena šokėja nukrito ant žemės. Mokykla nurodė, kad moteris nenukentėjo.

Sekmadienio vakarą per sambos mokyklos „Paraiso de Tuiuti“ platformos avariją buvo sužeista mažiausiai 20 žmonių, o trijų iš jų būklė buvo sunki. Po šios nelaimės organizatoriai taip pat nusprendė nenutraukti šou.

GALERIJA

  • Per Rio de Žaneiro karnavalą nukentėjo dar mažiausiai 17 žmonių
  • Per Rio de Žaneiro karnavalą nukentėjo dar mažiausiai 17 žmonių
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Paul

Sveiki Ponia ir Pone, Mes turime kapitalą, siekiant finansuoti visas veiklas, kurias norite atlikti. Esame pasirengę suteikti paskolas su palūkanų norma 2% siūlome paskolas komercinių ir privačių organizacijų, pradedant € 5,000 iki 20 milijonų € daugiausiai per nuo 1 iki 20 metų siūlome paskolą, kai palūkanų norma yra 2% ir be patikrinimo bankininkystės, mes siūlome asmeninės paskolos, konsolidavimo paskolos skola, rizikos kapitalo, verslo paskolas, studentų paskolas, paskolos arba paskolos dėl bet kokios priežasties! Tačiau, mūsų metodas suteikia galimybę nurodyti paskolos sumą reikia ir trukmė galite sau leisti, mes gerai sertifikuota ir užregistruota, mūsų paskolų yra gerai apdraustas Maksimalus saugumas yra mūsų prioritetas prekybos patalpos, visi skolinimo. Jei jus domina galite susisiekti su mumis mūsų adresą.           Paštas: terese1960levickiene@gmail.com

SUSIJUSIOS NAUJIENOS