Rusija: Maskvoje buvo nuslopinti ir sudužo du ukrainiečių dronai | Diena.lt

RUSIJA: MASKVOJE BUVO NUSLOPINTI IR SUDUŽO DU UKRAINIEČIŲ DRONAI

  • 0

Rusijos sostinės meras pranešė, kad ankstyvą pirmadienio rytą Maskvoje du dronai pataikė į negyvenamuosius pastatus; Maskva apkaltino dėl to Ukrainą ir pavadino tai teroro aktu.

Ankstesnę dieną Kyjivas pažadėjo atkeršyti Rusijos pajėgoms už tai, kai Maskva raketomis atakavo istorinį Odesos uostamiestį.

„Kyjivo režimo bandymas įvykdyti teroro aktą naudojant du dronus ant objektų Maskvos miesto teritorijoje buvo sustabdytas“, – pranešė Rusijos gynybos ministerija.

„Du ukrainiečių dronai buvo nuslopinti ir sudužo. Aukų nėra“, – pridūrė ji.

Naujienų agentūra TASS pranešė, kad vienas dronas nukrito Komsomolsko prospekte, netoli Rusijos gynybos ministerijos, o kitas pataikė į verslo centrą Lichačiovo gatvėje prie vieno iš pagrindinių Maskvos aplinkkelių.

Maskvos meras Sergejus Sobianinas sakė, kad dronai smogė negyvenamiesiems pastatams apie 4 val. vietos (ir Lietuvos) laiku.

Jis sakė, kad įvykio vietoje dirba gelbėjimo tarnybos, kurios taip pat pranešė, kad nukentėjusiųjų nėra.

Naujienų agentūra „RIA Novosti“ paskelbė verslo centro vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad aukštas pastatas šiek tiek apgadintas.

Kelias aplink jį buvo uždarytas.

Šiais metais Maskva nukentėjo nuo kelių dronų atakų, o viena iš jų gegužę smogė net Kremliui.

Rusijos gynybos ministerija anksčiau šį mėnesį pranešė, kad Maskvos regione numušė penkis ukrainiečių dronus, kurie sutrikdė Vnukovo tarptautinio oro uosto veiklą.

Gairės: karas Ukrainoje, Maskva, ukrainiečių dronai, sudužo dronai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS