Rusijoje jauna pokerio žvaigždė žuvo nuo elektros smūgio | Diena.lt

RUSIJOJE JAUNA POKERIO ŽVAIGŽDĖ ŽUVO NUO ELEKTROS SMŪGIO

  • 0

Rusijos interneto pokerio žvaigždė, turėjusi tūkstančius sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“, buvo rasta mirusi nuo galimo elektros smūgio savo bute Maskvoje, ketvirtadienį pranešė Rusijos žiniasklaida.

26 metų Liliją Novikovą, internete naudojusią pseudonimus „Lija“ ir „Liay5“, vonioje aptikto negyvą kaimynas, artimiesiems nepavykus su ja susisiekti, informavo dienraštis „Moskvoskij komsomolec“.

Kaip televizijai „Ren TV“ sakė pokerio komentatorius Ilja Gorodeckis, L. Novikova mirė šlapiomis rankomis paėmusi plaukų džiovintuvą.

Mirtinus incidentus nagrinėjantis Maskvos tyrimų komitetas trečiadienį patvirtino, kad vonios kambaryje rastai 1992 metais gimusiai moteriai buvo nustatyta „mirties nuo elektros srovės požymių“, bet aukos tapatybės jis neatskleidė.

L. Novikovos oficialioje grupėje socialiniame tinkle VK trečiadienį buvo pranešta, kad „Lija mirė. Vakar. Nelaimingas atsitikimas. Jos čia nebėra. Ji mus paliko.“

Pokerio lošėja savo „Instagram“ paskyroje yra paskelbusi daug glamūrinių nuotraukų. Ji turėjo daugiau nei 15 tūkst. sekėjų.

Pirmadienį ji parašė „Instagram“ savo paskutinę žinutę, kurioje ji matoma pozuojanti ant suoliuko, taip pat dalijosi patarimais apie pokerio techniką.

L. Novikova „buvo iškovojusi pergalių tarptautiniuose turnyruose“ ir „buvo labai populiari ir graži moteris“, sakė I. Gorodeckis.

Tinklapis Pokerstrategy.com pareiškė pagarbą žuvusiai „labai aktyviai pokerio žaidėjų bendruomenės narei“.

Svetainė paskelbė, kad 2015 metais skyrė jai savo „Mis Rusija“ apdovanojimą. Žinutėje priduriama, kad L. Novikova, tuomet 22-ejų, pasirašė rėmimo sutartį su azartinių lošimų tinklapiu „PokerStars“ ir buvo jo profesionalų komandos narė.

2015 metais duodama interviu Pokerstrategy.com L. Novikova pasakojo, kad pradėjo lošti pokerį dar vaikystėje ir kad anksčiau studijavo kompiuterinį projektavimą ir mechaninę inžineriją prestižiniame Maskvos valstybiniame technikos universitete.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS