Rytų Londone – bandymas pagrobti penkiametį | Diena.lt

RYTŲ LONDONE – BANDYMAS PAGROBTI PENKIAMETĮ

  • 1

Londono policija tiria nenusisekusį bandymą pagrobti penkiametį.

Policijai pranešta, kad penktadienį, birželio 25 d., Tower Hamlets rajone, Brick Lane gatvėje, nepažįstamas vyriškis ketino pagrobti iš mokyklos namo grįžtantį penkiametį.

Įtariamasis sekė berniuką, kurį vėliau bandė sugriebti už rankos, tačiau vaikas, buvęs kartu su dviem kitais šeimos nariais, išsprūdo ir nubėgo į šeimos draugų namus, iš kurių ir buvo pranešta policijai.

Incidento metu vaikas nenukentėjo, tačiau policija bando išsiaiškinti nusikaltėlio motyvus. Policijos pareigūnai bando išsiaiškinti įtariamojo tapatybę ir peržiūri CCTV stebėjimo kamerų vaizdo įrašus.

Įtariamasis apibūdinamas kaip jaunas azijietis, įžengęs į trečią ar ketvirtą dešimtį. Tikėtinas vaiko grobikas dėvėjo tamsiai mėlynos spalvos džemperį, juodas džinsines kelnes, juodus sportbačius ir juodą skrybėlę.

Policija sustiprino pareigūnų patruliavimą incidento vietoje, ypač vaikų atvežimo ir paėmimo iš mokyklos metu.

Tai ne pirmasis atvejis šį mėnesį, kai Rytų Londone bandoma pagrobti vaikus.

Kiek anksčiau birželio 16 d. Walthamstow rajone į mokyklą einančią paauglę bandė pagrobti du vyrai. Mergaitės teigimu, kai ji ėjo North Countess Road gatve prie jos sustojo baltas „Kia“ automobilis, iš kurio iššoko keleivio vietoje sėdėjęs vyriškis, bandęs ją per jėgą įgrūsti į automobilį. Paauglei pavyko ištrūkti ir ji nubėgo į Walthamstow akademiją, kur apie užpuolimą pranešė mokyklos darbuotojams.

Paauglė savo užpuoliką apibūdino kaip maždaug 20 metų amžiaus azijietį, 1,80 metro ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, su trumpų juodų plaukų šukuosena.

Ką nors žinančius apie bandymą pagrobti penkiametį, policija prašo skambinti telefono numeriu 101 arba pranešti „Twitter“ socialiniame tinkle https://twitter.com/metcc, nurodant incidento numerį 6617/25JUN.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/rytu-londone--bandymas-pagrobti-vaika

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Arijas

Arabai "integruojasi". Duokit daugiau pasalpu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS