Siaubas Rusijoje: paauglys išžudė savo šeimą ir nusižudė pats | Diena.lt

SIAUBAS RUSIJOJE: PAAUGLYS IŠŽUDĖ SAVO ŠEIMĄ IR NUSIŽUDĖ PATS

  • 8

Rusijos Uljanovsko srityje paauglys išžudė savo šeimą ir nusižudė, sekmadienį pranešė informuotas Rusijos naujienų agentūros „Interfax“ šaltinis.

„Patrikejevo kaime privačiame name buvo aptikti penkių žuvusiųjų kūnai – trijų suaugusiųjų ir dviejų vaikų. Dar vienas kūnas buvo rastas už namo ribų: tai paauglys, kuris, kaip spėjama, ir įvykdė užpuolimą, o po to nusižudė. Visi yra vienos šeimos nariai“, – nurodė šaltinis.

Jo duomenimis, visų žuvusiųjų kūnuose rasta durtinių-pjautinių žaizdų.

Kitas šaltinis agentūrai pranešė, jog abu nužudyti vaikai yra 2015 metų gimimo.

„Kūnai buvo rasti šeštadienio dieną, tikslus nužudymo laikas ir motyvas nustatomi“, – pridūrė jis.

„Tikrinama versija, jog paauglys turėjo psichikos sutrikimų, nors jis puikiai mokėsi ir dalyvavo daugelyje olimpiadų“, – pareiškė Uljanovsko srities prokuratūros atstovas, patvirtinęs šaltinių pranešimus, jog buvo rasti šeši kūnai.

„Paauglys nužudė motiną, tėvą, brolį, seserį ir močiutę“, – pridūrė pareigūnas.

Gairės: išžudė visą šeimą, žmogžudystė Rusijoje, paauglys išžudė šeimą, nusižudė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

taigi

Nesenas straipsnis,kad anukas nusove senele nes liepe susitvarkyti,gerai,kad po to senelis anuko nenusove,cia arizonoje,visur visokiu nelaimiu,dabar tai tampa kaip norma ,senai cia kelmes raj diedokas savo gimine pasiunte i kita pasauli,ukininkas,tvarkingas,bet matomai be proto

nieko

Cia nesistebiu,dabartiniais laikais su galvom negerai daug kam,kur tas musiskis kur ten anglijoj mokslus baige ar ne,gryzo cia ir nupyle ten kaime kelis,paskui dar gal pabegti bande,ka jam su galva gerai,aisku ne,o cia tik maza salis,rusija didele ir tu ivykiu daug daugiau,vistik idomu kur tas musiskis,ar cia irgi amziaus byla

Anonimas

JAV kas savaite vyksta masinės žudynės ir jokio siaubo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS