Sprogimo JAV šokolado fabrike aukų skaičius išaugo iki 5 | Diena.lt

SPROGIMO JAV ŠOKOLADO FABRIKE AUKŲ SKAIČIUS IŠAUGO IKI 5

JAV Pensilvanijos valstijoje esančiame šokolado fabrike penktadienį nugriaudėjo sprogimas, per kurį žuvo penki žmonės, o dar šeši dingo be žinios, pranešė pareigūnai.

Pensilvanijos nepaprastųjų situacijų valdymo agentūra patvirtino, kad šeštadienio rytą po sprogimo, įvykusio penktadienį prieš 17 val. vietos (23 val. Lietuvos) laiku „RM Palmer“ gamykloje Vakarų Redingo rajone, padaugėjo žuvusiųjų.

Anksčiau skelbta apie dvi aukas.

Policijos viršininkas Wayne'as Holbenas (Veinas Holbenas) sakė, kad sprogimas sugriovė vieną pastatą ir apgadino gretimą pastatą.

„(Gamykla), deja, yra gana sugriauta. Iš pastato nedaug ką galima išgelbėti“, – sakė Vakarų Redingo merė Samantha Kaag (Samanta Kaag) per televizijos transliuotą spaudos konferenciją.

W. Holbenas teigė, kad sprogimo, driokstelėjusio gyvenvietėje, esančioje apie 96 km į šiaurės vakarus nuo Filadelfijos, priežastis vis dar tiriama.

Penktadienio vakarą į Redingo ligoninę buvo nuvežti aštuoni žmonės, sakė viena pareigūnė.

„RM Palmer“ savo interneto svetainėje skelbia, kad nuo 1948 metų gamina sezoninius šokolado gaminius, pavyzdžiui, Velykų zuikučius ir širdelės formos Valentino dienos saldainius.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Cianidas

Ir vėl rusų Valodia pridirbo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS