Teksase – šaudynės: išleistuvių vakarėlyje sužeisti devyni paaugliai | Diena.lt

TEKSASE – ŠAUDYNĖS: IŠLEISTUVIŲ VAKARĖLYJE SUŽEISTI DEVYNI PAAUGLIAI

Teksase per didžiulį išleistuvių vakarėlį namuose buvo sužeisti devyni paaugliai, o dėl galimų sąsajų tiriamas antras šaudymo incidentas netoliese esančiame mieste, pranešė pareigūnai.

Džasperio apygardos šerifo pavaduotojai rytinėje Teksaso dalyje ankstyvosiomis sekmadienio valandomis atvyko į namus, kuriuose apie 250 žmonių dalyvavo vakarėlyje, nurodė pareigūnai.

Jie rado devynias aukas su šautinėmis žaizdomis, kurios neatrodė pavojingos gyvybei, teigiama Džasperio apygardos šerifo biuro pranešime.

Aštuoni žmonės asmeninėmis transporto priemonėmis buvo nuvežti į vieną Džasperio ligoninę, o mažiausiai vienas iš jų buvo perkeltas į netoliese esančią Bomonto ligoninę, sakė Džasperio apygardos šerifo biuro atstovė Karli Cherry (Karli Čeri). Vienas asmuo į ligoninę nevyko, teigė ji.

Soc. tinklo „Twitter“ nuotr.

Pareiškime nurodoma, kad netrukus po pirmojo šaudymo incidento Džasperio mieste įvyko antrasis. Per antrąjį šaudymą sužeistųjų nebuvo, tačiau tiriamas ryšys, nes abiejose vietose buvo ta pati transporto priemonė, sakoma pareiškime.

Jame teigiama, kad apklausiami tam tikri asmenys, o tyrimas tęsiamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

apie "pacifistus" ir žemės "gelbėtojus"

Galėjo būti ir "pacifisto" -psicho darbas, kuris nori "įrodyti" aplinkiniams ginklų pavojingumą ir skatinti jų draudima. Panašią kaip žemės "gelbėtojai," vieni iš kurių kaip jankis j.carry krovė sau kapitalą, žemę išnaudodami, kiti jų yra plyki dykaduoniai -pašalpu gavėjai, norėdami save įprasminti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS